NOVA GRAELLA

Així seran els nous matins de Telecinco sense Ana Rosa Quintana que saltarà a la tarda

La cadena privada recuperarà la marca "La mirada crítica", un espai d'anàlisi que ja s'havia emès entre els anys 1998 i 2009

Ana Terradillos substituirà a Ana Rosa amb "La mirada crítica"

Telecinco continua decidida a renovar tota la seva graella a partir del mes de setembre. Després del final de Sálvame i de l'anunci que Ana Rosa Quintana saltarà a la franja de tarda a partir de la tardor amb TardeAR, la cadena privada ha donat nous detalls de com quedaran els matins.

Cal recordar que El programa de Ana Rosa desapareixerà després de 18 anys i al seu lloc, s'emetran dos nous espais. A les 9.00 del matí serà el torn de La Mirada Crítica, una tertúlia d'actualitat política, econòmica i social conduïda per Ana Terradillos, explica la cadena en un comunicat oficial.

D'aquesta manera, Telecinco recupera la marca La mirada crítica, un espai d'anàlisi que ja s'havia emès entre els anys 1998 i 2009 amb Montserrat Domínguez, Vicente Vallés, Gloria Serra i María Teresa Campos com a presentadors.

A mig matí, cedirà el testimoni a Joaquín Prat que estrenarà un nou magazín que es dirà Vamos a ver i que rellevarà a l'actual Ya es mediodía que s'emet de 13.30 a 15.00. Prat estarà acompanyat per Patricia Pardo a la secció d'actualitat, i per Adriana Dorronsoro a la franja de crònica social.

Cal recordar que tots i els canvis de programes, tant La mirada crítica com Vamos a ver estaran produïts per Unicorn Content, la productora d'Ana Rosa Quintana, que també s'encarregava de El programa de AR i amb Ya es mediodía.

La nova graella diària de Telecinco

  • 9.00: La mirada crítica
  • 11.00: Vamos a ver
  • 15.00: Informativos T5
  • 16.00: TardeAR

A la nota de premsa emesa per Mediaset també s'avançen detalls del nou programa de Quintana a la tarda. La cadena explica que TardeAR "combinarà actualitat, informació i entreteniment", tot i que en un primer moment s'havia dit que no inclouria política.

ETIQUETES:

Deixa un comentari