CANTANT

Rosalía va a "El Hormiguero" i es fa passar per cambrera d'un restaurant

La cantant també va revelar com Raw Alejandro li va demanar matrimoni aquest Cap d'Any a Puerto Rico: "No m'ho esperava"

Rosalía, disfressada de cambrera a "El Hormiguero"

La cantant Rosalía va tornar a El Hormiguero de Pablo Motos d'aquest dilluns. Una visita que va aconseguir un 11,0% d'audiència a Catalunya i un 18,7% a Espanya. La de Sant Esteve Sesrovires va parlar del seu nou èxit musical "Tuya", així com de la seva parella, el cantant portoriqueny Raw Alejandro, amb qui surt des de fa anys anys i que li va demanar matrimoni aquest Cap d'Any.

La catalana va explicar com va viure aquell moment durant els primers minuts del nou any: "Em va demanar matrimoni a Puerto Rico a casa dels seus avis, que està a la muntanya. Hi havien focs artificials perquè s'acabaven de celebrar les Campanades. Vam pujar a la terrassa, on es veia tota la ciutat, i vaig veure que s'agenollava i que buscava alguna cosa. Jo no m'ho esperava. Va treure l'anell i em va demanar que em casés amb ell. Jo em vaig posar a plorar, és clar!".

Disfressada de cambrera

Un altre dels moments de la nit va arribar quan el programa va donar pas a un vídeo on la cantant apareixia disfressada de cambrera i interactuava amb els clients a partir de la lletra del seu darrer tema. Cal recordar que no és la primera vegada que Rosalía feia una acció com aquesta. En la darrera ocasió ja s'havia caracteritzat de reportera del programa per intentar que els ciutadans no la reconeguessin.

La cantant va aparèixer amb una perruca rossa, lents de contacte, ulleres i diversos tatuatges, per atendre els clients d'un bar que desconeixien la seva veritable identitat. A l'escena, la noia es feia dir Cristina i es va poder veure com li queia la safata a la terrassa, com tenia dificultats amb els plats, o com s'oblidava de la carta però l'acabava cantant. "Jo no soc cambrera. Jo vull ser cantant", va dir a una de les seves companyes amb ironia.

Per demostrar les seves dots artístiques, la noia va cantar la carta amb estrofes com: "Solo esta noche yo soy tuya". "Molt bé però no m'he enterat del que tens de postre", li va respondre la clienta sorpresa. Al final, alguns dels comensals la van acabar descobrint. "Tu ets la Rosalía oi?".

ETIQUETES:

Deixa un comentari