NOVA TEMPORADA

Revolució a La 1 de TVE que fitxa a Jordi González i a un ex presentador d'Antena 3

El periodista Jaime Cantizano conduirà la franja de 10 a 14h i el català conduirà "Lazos de sangre"

Jaime Cantizano i Jordi González, nous presentadors de TVE

La 1 de TVE prepara una revolució de cara a la propera temporada. Segons ha fet oficial la cadena en un comunicat emès aquest dimecres al migdia, els periodistes Jaime Cantizano i Jordi González s'incorporaran a La 1 per fer-se càrrec de la franja matinal i d'un espai de prime time respectivament.

Cantizano es farà càrrec d'un nou magazín que s'emetrà de 10 a 14h i el català es farà càrrec de Lazos de sangre. El debate, l'espai sobre figures mítiques del panorama espanyol que fins ara havia conduït Boris Izaguirre. El fitxatge de Jordi González per TVE arriba després de la seva sortida de Mediaset i d'haver-se ofert per fer un nou espai a TV3, que finalment no ha fructificat. En el cas del presentador català no caldrà esperar al setembre, i és que segons avança TVE Lazos de sangre tornarà aquest estiu.

El gran canvi arribarà a la franja de matí que fins ara constava de tres grans espais amb La hora de La 1 (de 8 a 11.30) Hablando claro (d'11.30 a 14) i Ahora o nunca (de 14 a 15). Per tant, a partir del mes de setembre, Cantizano ocuparà la part central de la franja. Un fet que obligarà a retallar alguns programes i a suprimir-ne d'altres.

Un dels grans damnificats serà el magazín Hablando claro de Marc Calderó i Lourdes Maldonado que molt probablement serà cancel·lat.

Cal recordar que Cantizano havia treballat durant anys a Antena 3 amb el mític ¿Dónde estás corazón? i actualment era col·laborador de l'Espejo público de Susanna Griso. El presentador també condueix els matins del cap de setmana a Onda Cero amb Por fin no es lunes. El nou programa, del qual encara es desconeix el nom, també comptarà amb una copresentadora tot i que encara se'n desconeix el seu nom.

Canvis a la graella

L'anunci del nou magazín matinal se suma a la nova sèrie que la cadena pública prepara per a la franja de tarda a partir del setembre i que es dirà La exquisita. La nova ficció d'època s'emetrà de 17:30h a 18:30h, després de l'exitosa La Promesa, que ja s'ha consolidat a la sobretaula.

Jaime Cantizano

Canvi de productora

Un dels altres fets destacats de la renovació de la franja matinal és que la direcció de TVE ha decidit canviar a la productora que fins ara s'encarregava de l'Hablando claro. Segons ha avançat Informalia, Cuarzo, la mateixa que produeix espais de Telecinco com La isla de las tentaciones o el recent estrenat Así es la vida de Sandra Barneda deixarà pas a La cometa, responsable d'espais com Españoles por el mundo.

ETIQUETES:

Deixa un comentari