MOLT CRÍTICA

L'actriu Mónica López, ex de "Nissaga de Poder", esclata contra "El Hormiguero": "No s'hi ha d'anar!"

"Pablo Motos blanqueja el feixisme i blanqueja a gent impresentable", ha assegurat l'actriu en una contundent entrevista a Ràdio Estel

L'actriu Mónica a Ràdio Estel

L'actriu Mónica López, va néixer a les Canàries però amb només 18 anys va venir a viure a Catalunya i va decidir aprendre el català. Un fet que la va ajudar perquè al cap de només uns anys, TV3 la va fitxar per a la mítica telenovel·la Nissaga de poder, on va interpretar a l'Abril Montsolís.

Tot i l'èxit espectacular que va aconseguir al sèrie, López va decidir abandonar la sèrie quan el seu personatge estava a la cúspide sent víctima d'un segrest. Una decisió que no va agradar a la cadena pública. "Amb el culebrot tenia la sensació que ja no anava més enllà", va justificar l'actriu.

Aquest dimecres, l'actriu va tornar a ser notícia pel que va dir sobre un altre programa de gran èxit, en aquest cas a Espanya, com és El Hormiguero de Pablo Motos. López que es troba fent promoció de Rapa, la seva última sèrie per a Movistar+, va concedir una entrevista a l'emissora Ràdio Estel i va carregar amb contundència contra l'espai d'Antena 3.

"Aquest senyor blanqueja el feixisme"

L'actriu va revelar que Motos l'havia convidat al seu programa per fer promoció de la nova ficció, però que va rebutjar la petició. "Jo mai em callaré. Ara tinc una baralla tremenda però ho diré! No s'ha d'anar a El Hormiguero. Aquest senyor [Pablo Motos] blanqueja el feixisme i blanqueja a gent impresentable. La gent de la cultura no podem anar a El Hormiguero i he tingut grans baralles amb la productora", va assegurar l'actriu.

"A aquest senyor li importa un pebrot que jo hi vagi o no. Jo m'hi vaig negar, però el pobre Javier [Cámara] hi va haver d'anar. El Javier em va dir: 'És que hi hem d'anar Mónica! En una sola sessió el veuen tres milions de persones. I què? I ell em deia és que la sèrie la veurà molta gent', I jo li vaig dir que no passava res si no la mirava tanta gent però que igualment tindríem un producte boníssim que la veurien unes quantes persones menys. Però és que no s'ha d'anar a aquests llocs. No s'ha d'anar per ètica".

"Ai perdó! M'estic emprenyant molt però és que ho veig tant clar i veig que tot el meu entorn em mira com si jo fos la boja. I penso que no s'hi ha d'anar. Jo no el veig mai, però sé el que fan", va insistir López, que va rebre el recolzament del presentador de l'espai que va afegir el següent: "Perquè no et sentis sola, el dia que deixin de convidar a gent com Santiago Abascal jo començaré a veure El Hormiguero".

ETIQUETES:

Deixa un comentari