ACOMIADADA

La resposta de Laura Rosel després de ser acomiadada de Catalunya Ràdio: "M'han tret la cadira"

La presentadora serà rellevada d'"El matí de Catalunya Ràdio" a partir del mes de setembre per Ricard Ustrell

Laura Rosel a Catalunya Ràdio

Aquest dilluns 26 de juny vam conèixer la sonada notícia que Laura Rosel serà rellevada d'El matí de Catalunya Ràdio. A partir del mes de setembre Ricard Ustrell liderarà el magazín matinal de l'emissora pública amb la intenció d'intentar plantar cara a Jordi Basté i el seu incombusitble El món a RAC1.

Un autèntic terrabastall que es va comunicar aquest mateix dilluns al matí al consell de govern de la CCMA i a la mateixa Rosel i el seu equip. Es tracta d'una decisió de l'actual director de l'emissora Jordi Borda, que vol servir com a revulsiu per recuperar el lideratge d'audiència.

Cal recordar que segons les dades de l'últim estudi de l'EGM, Basté va aconseguir 647.000 oients i gairebé va doblar a Rosel que només en va obtenir 394.000. Una diferència abismal de 253.000 seguidors.

Així doncs, totes les mirades estaven posades en si Rosel reaccionaria d'alguna manera a la decisió d'apartar-la del matinal de Catalunya Ràdio després de tres temporades. Una reposta que ha arribat quan passaven pocs minuts de les sis del matí quan l'encara presentadora ha fet el canvi de guàrdia amb els periodistes Joan Trias i Àlex Bosch.

"M'han canviat la cadira. Bé, més aviat me l'han tret però bé…", ha espetat Rosel, fent evident el seu malestar. Una afirmació que ha provocat que els seus companys hagin reaccionat amb un "Ui!".

"No em van avisar"

Ja a mig matí, durant la secció de Tomàs Fuentes, el col·laborador ha tornat a fer referència al fitxatge de Ricard Ustrell: "Què tal? He estat a punt d'arribar tard perquè he parat un taxi però li han donat a l'Ustrell al final. Suposo que han sabut que no votava als socialistes".

"Però t'han avisat abans?", li ha replicat Rosel. "No! M'he enterat al moment!", ha dit Fuentes. "Doncs més o menys estem igual", ha sentenciat la presentadora.

ETIQUETES:

Deixa un comentari