ATÒNIT

David Broncano es queda en xoc per una trucada de Madonna a "La Resistencia": "És ella?"

La reina del pop va trucar al mòbil de la rapera Tokischa durant la seva entrevista al late night de Movistar+: "Estàs tractant bé a la meva amiga?"

David Broncano podria dur "La Resistencia" a TVE

La Resistencia de David Broncano a Movistar+ va viure aquest dilluns una de les entrevistes més inesperades que es recorden, amb una trucada telefònica de la cantant Madonna. De fet, el presentador va poder parlar amb la Reina del Pop, i fins i tot, la va convidar al seu programa.

Tot va sorgir durant una entrevista amb la rapera dominicana Tokischa, que ha col·laborat amb la cantant nord-americana i amb qui manté una molt bona relació. En un moment de l'entrevista, a la noia li va sonar el mòbil i va veure que estava rebent una trucada. "És Madonna", va dir ella, davant la total sorpresa de Broncano.

Sense pensar-s'ho dues vegades, Tokischa va respondre a la trucada i va posar l'altaveu perquè els espectadors poguessin sentir a la cantant. "Pensava que em trucaries", es va poder sentir dir a Madonna. "Ho sé, ho sento. Estic en una entrevista ara mateix, digues hola!", li va dir la rapera.

Tokischa i Broncano parlant amb Madonna

"És Madonna? Puc parlar jo amb ella?", va preguntar Broncano, que no es podia creure el que estava passant. Per això, la seva convidada va demanar a la cantant estatunidenca si podia entonar un fragment del seu popular tema "La isla bonita" i ella va accedir sense problemes, aconseguint una ovació del públic.

Després d'això, el presentador va demanar a Tokischa si podia parlar directament amb la cantant i aquesta li va cedir el mòbil. "Estàs tractant bé a la meva amiga?", va preguntar Madonna al presentador. "L'estic tractant com la reina que és", va assegurar ell, que va aprofitar l'ocasió per a convidar-la al seu programa: "Soc el presentador del millor late night d'Espanya. Coneixes La Resistencia?". "Sí, el conec. Mai m'heu convidat, però està bé", va respondre amb ironia la icònica reina del pop.

"Encara estic en xoc"

"Si vols venir al programa, et pago l'avió, l'hotel, et faig un massatge al cap…", li va espetar Broncano. "Vull un suc de pinya", li va dir ella, seguint la conya després de saber que a Tokischa li havien regalat un suc de papaia. "Te'l puc esprémer directament a la teva boca", va dir el presentador, disposat a fer el que calgui perquè vagi al seu programa. "Si vens, puc fer el que vulguis", va insistir."Està bé, això és tot el que vull escoltar d'un home", va respondre la cantant entre somriures.

Abans d'acomiadar-se, la diva del pop va enviar unes boniques paraules a la seva amiga: "L'estimo i la trobo a faltar. Estic molt feliç d'haver-la conegut i d'haver treballat amb ella, és increïble". Una vegada finalitzada la trucada, Broncano va reconèixer que estava atònit amb el que acabava de viure: "Perdó Tokischa, jo encara estic en xoc. A tu et trucarà habitualment, però a mi a aquestes hores em truca la meva mare".

El videoclip de Madonna i Tokischa

ETIQUETES:

Deixa un comentari