FORA DE TO

Bronca total entre dos col·laboradors d'"El Circ" de 8tv: "A mi no em cridis! M'aixeco i m'en vaig!"

El periodista Rocco Steinhäusser se les va tenir amb un company seu per un article que aquest havia fet "El Nacional": "Res del que vas dir era veritat"

Bronca total entre Rocco Steinhäusser i Enric Lucena a "El Circ"

Que 8tv no passa pel seu millor moment és un fet. La cadena privada va anunciar fa només uns dies que s'havia declarat en concurs de creditors per mirar de trobar inversors que n'assegurin la seva viabilitat. Mentre no es resol el seu futur, l'empresa que mesura les audiències, ha exclòs a la cadena liderara per Nicola Pedrazzoli, que ja no apareix als rànquings.

Per si tot això no fos poc, la graella de 8tv, ja ha acomiadat a L'Àtic de Vador Lladó de les sobretaules i durant els propers dies la resta d'espais en directe marxaran de vacances, amb la incògnita de si podran tornar al setembre.

Un d'aquests espais és El Circ de Frank Blanco, que s'emet cada nit de 22 a 00.30 i que aquest dijous va viure un enfrontament inèdit entre dos dels seus col·laboradors. Tot va sorgir durant la secció 'La Jungla', liderada pel periodista de Principal.cat, Arnau Vila, quan mentre comentaven la darrera imatge d'Isabel Presyler, el noi va deixar anar el següent: "Jo també et vaig criticar. Vaig fer un article dient que tenies la cara mal operada".

El Rocco i l'Arnau se les tenen a "El Circ"

En aquest instant, els seus companys van expressar la seva sorpresa i es va desencadenar la tensió total amb Rocco Steinhäusser. Vila, que anteriorment havia treballat a El Nacional, havia escrit un article explicant que el seu company s'havia operat la cara i dient quina seria la seva edat. "Res del que vas dir era veritat. Aquestes coses s'han de confirmar… Jo no tinc res en contra d'ell, però trobo que aquesta secció no té ritme, les tonteries que diu no tenen cap mena de sentit…", va espetar el Rocco, visiblement molest.

"Rencorós i mal company"

"Rocco para! Estàs criticant la secció del teu company! Estàs criticant al programa on treballes! El ritme del programa el porta el presentador i no tu!", va deixar anar el presentador ocasional d'aquest dijous, Enric Lucena. "Tinc llibertat per opinar o no? Si ell es posa amb mi, jo em poso amb ell", va respondre-li Steinhüasser.

Lluny d'apaivagar els ànims, Lucena es anar encenent i va acusar al seu company de "rencorós i mal company". "Ell va ser poc professional quan va fer aquest article", va insistir el Rocco. "No té valor de venir-m'ho a dir. M'he enterat per altres persones que que quan jo faig la meva secció tu poses cares…", va dir l'ex d'El Nacional.

Steinhäusser, Vila i Lucena a "El Circ"

"A mi aquest noi no em diu res…", va insistir Steinhäusser. "Això és gairebé de mala persona. A més ho estàs fent el dia que no està el Frank Blanco! Això és de covards!", va esclatar a crits el presentador. "A mi no em cridis eh… M'estàs faltant el respecte. M'aixeco i m'en vaig eh! Aquest numeret no me'l tornis a fer mai més… Baixa el souflé. Jo no t'he aixecat la veu…", va respondre indignat el Rocco.

En veure que el conflicte no s'aturava, Vila va acabar demant-li disculpes al seu company per l'article que va fer i l'espai se'n va anar a publicitat.

Un espectacle que va deixar als espectadors decebuts i es van mostrar molt crítics amb el que acabaven de veure: "Un presentador no pot tractar així als seus col.laboradors desde la seva posició de poder, ha de moderar i pacificar la situació. En Rocco ha estat exemplar avuí parant-li els peus a l'Enric, perquè el seu comportament no és tolerable", va escriure un usuari.

"Molt desagradable, he canviat a un altre cadena. No es el format d'entreteniment que m'agrada veure", va dir una altre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari