CONCURS

Aquest serà el poble català que participarà a "El Grand Prix" de TVE amb Ramón García

Cervelló, de la comarca del Baix Llobregat, serà un dels vuit municipais que competiran al mític concurs que s'emetrà a partir del juliol

Ramón García a "El Grand Prix" dels anys 90

El Grand Prix del Verano, l'històric concurs d'estiu presentat per Ramón García tornarà aquest estiu a TVE després de 18 anys. El veterà presentador no ho farà sol, l'acompanyaran l'streamer Cristinini i l'actriu Michelle Calvó. Tot i que encara no s'ha confirmat la seva data d'estrena, la cadena ha avançat que serà durant el mes de juliol.

El que sí que ja coneixem són els vuit pobles que participaran a la nova edició del concurs, i un d'ells, serà català. Es tracta de Cervelló (Baix Llobregat) de 9.300 habitants i governat pel PSC que haurà de competir contra set pobles més de la resta de l'Estat.

També hi participaran Aguilar del Campo (Palència), Alfacar (Granada), Brión (A Coruña), Colmenarejo (Madrid), Los Montesinos (Alacant), Tineo (Astúries) i Yepes (Toledo).

Els 8 pobles s'enfrontaran entre ells en quatre eliminatòries, dues semifinals i una final. Els municipis concursaran de dos en dos en quatre programes eliminatoris, on els quatre més ben puntuats es classificaran per a les dues semifinals. En total seran set programes on el poble guanyador de cada semifinal accedirà a la gran final.

Sense vaquetes

Les proves seran les mateixes de sempre, però a diferència dels anys 90, no hi haurà vaquetes, perquè així ho prohibeix la llei de benestar animal. Al seu lloc hi haurà una "supervaqueta" disfressada, amb un dels membres de cada equip al seu interior. El mític concurs també estrenarà un nou logotip, inspirat en l'antic, però amb una versió actualitzada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari