DISPUTA

L'streamer català Jordi Wild carrega durament contra l'"APM?" de TV3: "Han anat a fer mal"

El popular streamer va respondre a les declaracions que va fer Carles Tamayo arran de la seva disputa amb 'El Xokas': "M'ha decepcionat molt"

Jordi Wild, carrega contra l'"APM?"

L'APM? és un dels programes més longeus i de més èxit de TV3 des de fa més de 24 anys. Durant tots aquests anys molts dels seus vídeos s'han convertit en virals i algunes de les seves frases s'han convertit en una forma d'expressió per a molts joves. Tot i això, el programa d'aquest dijous va desencadenar una forta polèmica arran de l'entrevista al periodista català Carles Tamayo que va participar a la mítica secció "La televisió és cultura".

Tamayo, conegut per les seves infiltracions en sectes i per aparèixer en el podcast The Wild Project, va respondre a la polèmica discussió que va protagonitzar amb un dels streamers més populars de parla castellana El Xokas. Tot va sorgir arran d'unes polèmiques declaracions de l'streamer gallec sobre la tècnica de lligar dels seus amics amb noies borratxes.

El periodista va assegurar a TV3 que sentia "vergonya aliena" i que les paraules de El Xokas "retrava actituds masclistes". Per a Tamayo, un creador de contingut ha de ser conscient dels missatges que transmet a la seva audiència: "Si estàs d'acord amb declaracions així, tens un problema".

"M'ha decepcionat molt"

La resposta de El Xokas no es va fer esperar i va atacar al català amb insults: "Ets un p* moralista de mil parells de collons, però hauries de ser conscient del tema de la salut mental. Hauries de deixar de denigrar i calumniar a la gent, encara que cometin un error. Tu no ets jutge de ningú i les coses que dius davant la teva audiència, afecten les persones."

Per si això no fos poc, Jordi Wild, un altre streamer català de gran èxit i amic de tots dos, també ha volgut intervenir en la disputa atacant durament al programa de TV3. "Tamayo va fer unes declaracions i a l'APM? li van preguntar sobre diverses coses i una d'elles era el fragment del Xokas i ell va esclatar una mica. Per mi l"APM?' era un programa d'humor i aquí han anat a buscar el 'puto' salseig, la polèmica i la confrontació. És un programa d'humor que s'hauria de dedicar a fer riure. M'ha decepcionat molt el programa".

"Sembla que amb l'afer Xokas-Tamayo hem perdut un fan del programa. Bye bye, Jordi Wild", li han respost des del compte de Twitter de l'APM?.

"És un programa escombraria"

Però la cosa no va quedar aquí i els companys de Wild, també es van afegir a les crítiques cap al programa. "Per mi l'APM? és un programa escombraria. Hi ha determinada mala òstia cap a determinats col·lectius, persones i ideologies que traspassa la línia de l'humor i va a fer mal. No és el mateix humor que fan amb el president de la Generalitat que amb algú que representa a Madrid. Si el Xokas fos independentista no hauria sortit aquell clip".

"L'APM? va al meu darrera des de fa molt de temps perquè vagi al programa, però després d'això em replantejaré molt seriosament si anar-hi", va afegir Jordi Wild. "Per què l'APM? ha de treure aquesta merda?", va insistir el seu company.

En aquest instant, la noia que els acompanyava a la conversa va sortir en defensa de l'espai de TV3: "Però aviam, tota la culpa no serà de l"APM?'… Al final sembla que és més facil dir que la culpa només la té el programa…"

Mira el vídeo sencer:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. sailor

    Primer creen les escombreries, després els rebolquen sobre elles. Cap al Circ tios, cap al Circ, us rebran als braços oberts.

Deixa un comentari