TVE

L'exitós "Aquí la tierra" de Jacob Petrus celebra 9 anys i renova la seva imatge i decorat

El programa s'ha consolidat com un dels grans èxits de les tardes de La 1 amb una audiència mitjana de 175.000 espectadors i un 10%

Jacob Petrus amb el nou decorat de "Aquí la Tierra"

Aquí la Tierra, el programa de La 1 sobre el clima, la natura i gastronomia està a punt de celebrar nou anys en antena. L'espai conduit pel català Jacob Petrus que s'emet de diumenge a divendres a les 20.30, s'ha consolidat a la graella amb una mitjana 175.000 espectadors i un 10,0%.

Unes dades que el situen a només 3,5 punts de l'Està passant (13,5%); i a 6,9 de Pasapalabra (16,9%). Tot i el seu tercer lloc, el programa ha aconseguit superar en diverses ocasions al concurs d'Antena 3 i al programa de Toni Soler a TV3. A Espanya, l'espai és la segona opció de la franja amb un 10,3% de mitjana, i superant cada dia amb escreix al concurs de Telecinco, Reacción en cadena que només acumula un 7,5%.

Després de més de 12.000 reportatges, TVE ha decidit renovar el decorat i la imatge del programa a partir d'aquest dilluns 22 de maig; i properament també rebrà a nous col·laboradors.

Nou decorat i presentadors de "Aquí la Tierra"

ETIQUETES:

Deixa un comentari