NOU CONCURS

Laura Escanes fitxa per TV3 i serà la presentadora de "La travessa", un nou reality d'aventures

16 concursants formaran vuit parelles que hauran de recórrer els Pirineus i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació

Laura Escanes presentarà "La travessa" a TV3

Sorpresa majúscula a TV3. La model i influencer Laura Escanes serà la presentadora de La travessa, el nou reality d'aventures que s'estrenarà a la tardor a la cadena pública. En total 16 concursants formaran vuit parelles que hauran de recórrer els Pirineus i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació, a l'estil de Pekín Express, que va emetre Cuatro i Atresmedia.

El programa produït per Aguacate&Calabaza Films s'estrenarà en exclusiva a la nova plataforma de continguts de TV3 que es posarà en marxa aquesta tardor i també es podrà veure a la televisió convencional.

Així doncs, el nou reality que buscarà la parella d'expedicionaris més ràpida per travessar de punta a punta Catalunya tindrà com a plat fort, l'estrena com a presentadora de Laura Escanes. La influencer de 27 anys, serà l'encarregada de conduir el recorregut que faran els concursants, des de la Vall d'Aran fins al Cap de Creus, en què només la parella més ràpida aconseguirà ser la guanyadora del programa i emportar-se els 10.000 euros de premi.

Escanes al seu Instagram

"Encara no m'ho crec"

Escanes ha celebrat l'anunci del nou projecte des del seu compte d'Instagram on ha reconegut sentir-se molt emocionada: "Em fa molta il·lusió. Seré presentadora de TV3. Encara no m'ho crec. Aviat comencem a gravar". "És un programa molt potent, les proves seran complicades", ha afegit la model en declaracions a TV3.

Laura Escanes que va ser notícia per la seva relació i posterior ruptura amb el presentador Risto Mejide, entoma un nou repte professional després d'haver acumulat més de 3 milions de seguidors a les seves xarxes socials. La model va debutar com a copresentadora del podcast "Cariño, ¿pero qué dices?", havia participat com a concursant de El desafío d'Antena 3 i actualment condueix l'exitós podcast "Entre el cielo y las nubes".

Al càsting de La travessa s'hi van presentar més de mil parelles, que es fer durant el mes de març, i només vuit han estat les escollides per iniciar aquesta trepidant aventura que es gravarà durant el proper mes de juny.

La Masia, un altre reality a TV3

El nou concurs d'Escanes a TV3, se suma a un altre reality que ja prepara la cadena amb la productora de MasterChef, que es dirà La Masia i que també s'estrenarà a la tardor. En aquest cas, deu ruralites participaran per convertir-se en el millor pagès o pagesa del país. Però no ho faran sols. Cada agricultor formarà parella amb un urbanita i junts hauran de superar reptes físics que posaran a prova les seves habilitats i, sobretot, la seva resistència.

ETIQUETES:

Deixa un comentari