A 8TV

Jair Domínguez molt dur contra els funcionaris de TV3: "Està mal vist que treballis més del compte"

"Hi ha una superpoblació de treballadors que algú s'ho hauria de mirar", va assegurar el col·laborador de l'"Està passant"

Jair Domínguez a "La gran contradicció" de 8tv

El periodista i escriptor Jair Domínguez (42) i també col·laborador de l'Està passant i copresentador d'El Búnquer de Catalunya Ràdio, acaba d'escriure el llibre "Allegro con Fuoco". Una publicació que conté nombroses crítiques a la manera de fer i treballar de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

A finals de març, Domínguez va anar a El Circ de 8tv on va parlar dels seus dards contra la cadena pública. "Al llibre, critiques una mica als treballadors de TV3 per dropos. Entre d'altres, dius que són funcionaris moribunds que no són capaços de res, que ja eren allà quan encara no havien col·locat el marc de les portes", va etzibar Frank Blanco al de TV3. "Home, hi ha gent que sembla que estiguin morts", va respondre Domínguez.

Aquest divendres 5 de maig, Domínguez va tornar a 8tv, en aquest cas a La gran contradicció, l'espai que cada setmana posa davant del mirall de les seves contradiccions a personatges de renom del panorama català. "La teva contradicció és treballar a la CCMA i escriure un llibre que bàsicament retrata el mal funcionament de la cadena?".

"Està mal vist que treballis més del compte"

Amb aquesta clara i directa pregunta va saludar la presentadora del programa i directora de la cadena privada, Marta Polo al seu convidat, Jair Domínguez. "Aquesta en seria una, evidentment", va dir el de TV3, tot i que va voler deixar clar que "penso que és molt saludable poder criticar el lloc on treballes".

Jair Domínguez a l'"Està passant"

"Et trobes amb funcionaris que no t'ho posen difícil?", va insistir la de 8tv. "Sí, allà la gent no dedicarà ni un centímetre més del que ha de fer pel bé del programa. El funcionari està allà per fer el que li diuen i punt, encara que n'he conegut que són encantadors. Però hem de tenir en compte que han estat històricament maltractats perquè pensen: D'aquí ja no em mouen, faré el que em diguin i ja està", va criticar Domínguez.

"Està mal vist que treballis més del compte. Quan arriba el nou carregat d'energia i fa tot i més. Els altres li diuen: Ei! Al tanto! Que ens miraran malament a nosaltres que ja tenim el nostre establishment i ja sabem com funciona i tu no et passis més enllà del que et toca", va afegir.

"Hi ha una superpoblació de treballadors"

Tot i que Domínguez fa sis anys que treballa a l'Està passant de Toni Soler, assegura que a ell això no li passa. "Jo soc un empleat de la productora Minoria absoluta i nosaltres tenim un esperit diferent al dels empleats de TV3. Anem rotant i no ens falta mai l'energia".

El periodista també va carregar contra la plantilla desmesurada de TV3: "Hi ha una superpoblació de treballadors que algú s'ho hauria de mirar". En aquest instant, Marta Polo li va preguntar si no pateix per quedar-se sense feina. "Si em fessin fora per dir veritats podria anar a algun altre lloc. Jo crec que trobaria una sortida"

La verge del Rocío i el "Zona Franca"

El de l'Està Passant també va parlar de la polèmica que es va desencadenar pel gag que van fer amb la Verge del Rocío. "Estava claríssim que tindríem problemes. Mentre estàvem fent l'entrevista amb la Judit Martín, jo pensava: 'Alguna cosa passarà i veia la cara del Toni i ell també feia…. I vam dir: que passi el que hagi de passar!", va reconèixer.

Jair Domínguez a 8tv

Domínguez també es va parlar de l'acomiadament de Manel Vidal pel gag que va fer sobre el PSC i una esvàstica nazi al Zona Franca: "Estava clar que quan tu agafes a l'equip del Joel Díaz, ja saps que diran el que els hi dona la gana. TV3 s'ha de poder permetre comptar amb aquests humoristes"

"El problema és que la CCMA es creuen que poden agafar als humoristes més trencadors i destroyers del moment i convertir-los en una cosa light i apte per al grup polític que estigui al capdavant de la Corpo. Jo soc molt conscient que a l"Està passant' no puc dir coses que diria jo normalment", va sentenciar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari