DURA HISTÒRIA

Xavier Graset es trenca en directe durant una emocionant i colpidora entrevista al 324: "Perdó!"

El presentador del "Més 324", no va poder contenir la seva emoció amb el relat de Daniel Vázquez Sallés i la mort del seu fill

Xavier Graset, molt emocionat al "Més 324"

El presentador del Més 324, Xavier Graset, va protagonitzar un emotiu i colpidor moment durant una entrevista que va fer aquest dijous a la nit al periodista Daniel Vázquez Sallés, fill de Manuel Vázquez Montalbán.

Sallés presentava el seu darrer llibre El príncep i la mort, un relat dedicat al seu fill Marc, que va morir el passat 30 d'abril del 2021 amb només 10 anys, a causa d'un bacteri hospitalari. Una mort que va arribar després de tota una infantesa plena d'hospitalitzacions a causa de dues malalties minoritàries que tenia des del naixement.

D'una banda, no podia respirar quan dormia i havia de fer-ho amb una màquina i de l'altra, no podia anar al bany amb normalitat per un problema neurològic. Aquest diagnòstic van obligar al nen a viure els tres primers anys de vida hospitalitzat i després també va tenir diverses parades cardiorespiratòries.

Graset i Sallés al 324

Un error mèdic

Per si això no fos poc, va ser víctima d'un error mèdic pel qual li van tallar l'esfínter quan no era necessari. "Poden haver-hi errors mèdics, però s'han de dir. El que no pot ser és que et tinguin enredat durant un any i mig i després descobreixis que va haver-hi un error en una operació", va revelar Sallés.

"A causa d'això, va tenir una vida terrible. Quan el teu fill es mor a causa d'un ingrés per aquest error…", va lamentar l'escriptor. Un desenllaç fatal que va enfonsar Vázquez fins al punt de caure en les addiccions i haver d'ingressar en una clínica de desintoxicació.

Graset, amb dificultats per continuar amb l'entrevista

Graset es trenca

En aquest moment, Graset no va poder mantenir la compostura i es va esfondrar, havent de guardar un segons de silenci per evitar plorar en directe. El presentador va intentar continuar amb la veu plorosa i amb moltes dificultats per parlar amb normalitat. "Perdó!", va dir visiblement emocionat als espectadors, abans de llegir un fragment del llibre.

"Quan vaig sortir de la clínica de desintoxicació, vaig desterrar l'odi", va ser el paràgraf que va llegir el presentador. "Sí, vaig renéixer, vaig sortir pensant que amb l'amor del meu fill, ja en tenia prou. Mai he sentit tant d'amor com el que he sentit pel meu fill", va reconèixer el convidat. Un final preciós per a una entrevista colpidora.

ETIQUETES:

Deixa un comentari