ACTOR

Un ex d'"El cor de la ciutat", vint anys més gran que la seva parella, reapareix a TV3: "L'edat no és un problema"

Octavi Pujades de 48 anys, manté una relació amb la ballarina Anna Senan de 28: "En el nostre cas ha funcionat"

Octavi Pujades i la seva parella Anna Senan

L'actor Octavi Pujades va ser el convidat del Zona Franca d'aquest dimecres a TV3 i va parlar d'un dels temes de més actualitat del moment. La diferència entre parelles. Pujades de 48 anys, es porta 20 anys de diferència amb la seva parella, la ballarina Anna Senan de només 28 anys.

Una diferència d'edat molt similar al cas de Risto Mejide, també de 48 anys amb la influencer Laura Escanes (26); i la seva nova relació, la valenciana Natalia Almarcha (27).

Abans de començar a parlar del tema, l'actor que va començar la seva carrera televisiva a El cor de la ciutat de TV3, on interpretava a un personatge 'metrosexual', va reconèixer que li agradaria tornar a treballar TV3. "M'agradaria molt. Jo soc d'aquí i tinc la família aquí i ara em toca anar a treballar a Madrid. A Catalunya s'està molt bé…".

L'actor recorda el seu personatge a "El cor de la ciutat"

El problema de l'edat

Després de repassar la seva carrera professional, Danae Boronat va preguntar a l'actor per la polèmica sorgida les darreres setmanes arran de l'entrevista de Roger Escapa a Mejide parlant sobre la diferència d'edat de la seva parella. "Què en penses? Passa alguna cosa?", va deixar anar la presentadora. "A mi tots els debats em semblen bé, mentre es respectin totes les postures. En aquesta vida s'ha de parlar de tot", va respondre l'actor.

Pujades va conèixer a la seva actual parella ja fa set anys, quan ell en tenia 41 i ella 21. "En la diferència d'edat en la parella sorgeixen contratemps i certes idiosincràsies que en una parella convencional no hi són. Però al final, si analitzes una parella, l'últim dels problemes és la diferència d'edat, si és que hi ha problemes", va afegir entre aplaudiments del públic.

"Què haig de dir jo? Ja portem set anys junts!", va exclamar. "En el nostre cas ha funcionat, és molt difícil generalitzar. Quan generalitzes, acabes ficant la pota", va assegurar.

Octavi Pujades al "Zona Franca"

La pressió per la imatge

L'actor també va parlar sobre si el fet de fer anys li ha provocat una disminució de les ofertes de feina. "La pressió de la imatge sempre hi és. Ara a les plataformes hi ha una corrent on els protagonistes s'han rejovenit molt. Es fan moltes sèries de gent de 20 anys", va explicar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari