RELLEU

TV3 tria al nou delegat a Madrid: Un ex del "TN" i actual corresponsal a París

El periodista badaloní agafarà el relleu d'Albert Calatrava, nomenat cap d'Informatius de TV3 l'octubre passat

David Melgarejo, delegat de 3Cat a Madrid

TV3 ha anunciat aquest dilluns qui serà el nou delegat de la cadena a Madrid. Una plaça que havia quedat vacant després de la marxa d'Albert Calatrava, que va ser escollit cap d'informatius de TV3 l'octubre del 2022 i per la qual la CCMA va obrir el concurs per escollir al seu substitut.

Segons havia avançat ENBlau, els quatre finalistes eren quatre cares molt conegudes de la cadena. Marta Viladot i Josep Capella que ja formen part de la delegació a Madrid des de fa una pila d'anys. David Melgarejo, que actualment era el corresponsal de TV3 a París; i l'ex-copresentador del Planta baixa, Xavi Rossinyol, actual cap de redacció als serveis informatius de la cadena.

Finalment el guanyador ha estat David Melgarejo que d'aquesta manera abandonarà la corresponsalia de París i la cadena haurà d'obrir un nou procés de selecció. Nascut a Badalona l'any 1978, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar la aseva carrera a TV3 com a redactor dels Serveis Informatius l'any 2001.

Albert Calatrava

La seva trajectòria arrenca als equips d'edició dels telenotícies on també ha estat membre de l'equip de les nits electorals. El 2010 va passar a exercir de reporter especialitzat en tribunals, durant les instruccions judicials del cas del 3%, de la trama Gürtel, de la investigació a la família Pujol, del judici per la consulta del 9N i el del procés independentista a Catalunya. Molta sorta i bona feina David!

ETIQUETES:

Deixa un comentari