DIMECRES 26

TV3 i la valenciana À Punt es tornen a unir i estrenen "Miró", una pel·lícula sobre el pintor català

Les dues cadenes repeteixen l'aposta pels continguts compartits com ja van fer amb "La mort de Guillem" i "Frederica Montseny"

TV3 estrena la pel·lícula sobre Joan Miró

Aquest dimecres 26 d'abril, a partir de les 22.00, TV3 i la valenciana À Punt tornaran a emetre de manera simultània una pel·lícula que han produït conjuntament, al costat de la cadena balear, IB3. Es tracta del film Miró, que narra la història del pintor català ara que es commemoren els 130 anys del seu naixement.

Cal recordar que no és la primera vegada que les tres televisions de parla catalana han emès productes propis amb gran èxit d'audiència com van ser La mort de Guillem o Frederica Montseny, la dona que parla. Aquestes dues cintes van reunir a 430.000 espectadors (17,6%) i 375.000 (16,2%) a TV3.

A la cadena valenciana, l'audiència d'aquestes dues emissions conjuntes va ser de 201.000 espectadors (10,9%) i 135.000 espectadors (6,8%) respectivament; mentre IB3 va aconseguir 15.000 (4,4%) i 9.000 (3,2%).

Dirigida per Oriol Ferrer, està interpretada per Eduardo Lloveras (Amar en tiempos revueltos, Intimidad) en el paper de Joan Miró, i Aida Folch (El artista y la modelo, Cuéntame cómo pasó) com a Pilar Juncosa, a més de comptar amb la col·laboració especial de Pau Roca com a Pablo Picasso.

Miró és la història d'un jove discret, silenciós i tenaç que va haver d'emigrar d'una Barcelona grisa i conservadora a un París en plena efervescència cultural per donar-se a conèixer, en un període convuls i ple de guerres.

Miró s'endinsa en l'home que s'amagava després del creador. Miró era un home tímid, al qual no li agradava exposar-se, un treballador incansable, molt sensible.

ETIQUETES:

Deixa un comentari