DESAPARICIÓ

TV3 estrena la sèrie "Gloria", un thriller per a les tardes de Setmana Santa

Es tracta d'un thriller de sis capítols, filmat a la Bretanya que gira al voltant de la sobtada desaparició del marit de la protagonista

TV3 estrena la sèrie "Gloria"

El 6 i 7 d'abril, després del Cuines, TV3 estrenarà Gloria, una minisèrie francesa de sis capítols filmada a la Bretanya. La sèrie narra la història d'una advocada, interpretada per Cécile Bois, mare de 3 fills, la vida de la qual es veu capgirada per la sobtada desaparició del seu marit David, que també és el seu soci a l'empresa familiar.

La noia sospitarà que es tracta d'un assassinat, i farà de tot per trobar-lo i entendre què va passar. La ficció comença amb imatges d'un cotxe en flames. Què ha passat? Aquí començarà un compte enrere que anirà nou dies enrere per intentar entendre què va passar amb el "marit ideal".

A la sèrie destaquen els paisatges de la costa bretona com la Costa Maragda, però també les platges de Saint-Malo, Cancale i el pont de Frémur.

Imategs de "Gloria"

Així és Gloria: Què ha passat amb el seu marit?

En un poblet de la Bretanya, la Gloria, advocada i mare de tres fills, veu com tota la seva vida pateix un daltabaix arran de la desaparició sobtada del seu marit, el David, també advocat. Mentre fa mans i mànigues per descobrir la veritat, s'ha d'enfrontar a les sospites d'una part de la família, a les males pràctiques de la capitana de la policia local i a les amenaces del clan dels Brak, la família que controla totes les activitats delictives de la zona.

L'obstinació de la Gloria per saber què ha passat amb el seu marit, que desapareix sense deixar cap mena de rastre, posa en risc tot el seu entorn, la custòdia dels seus tres fills i, fins i tot, la seva vida.

Protagonitzada per l'actriu Cécile Bois (Gloria Meyers), la sèrie de TF1 reuneix moltes cares conegudes de la petita pantalla francesa com Barbara Schulz ("Romance") que interpreta a la investigadora Marianne Volton, Amelle Chahbi, Lucie Lucas, Joey Starr i Mathieu Madénian.

Imatges de "Gloria"

ETIQUETES:

Deixa un comentari