ANA

Telecinco ensenyarà com va ser la maternitat d'Ana Obregón a Miami i desplaça al "Deluxe"

Telecinco emetrà "Ana", un especial amb imatges exclusives del procés de gestació subrogada de la presentadora, presentat per Santi Acosta

Ana Obregón i la seva filla Ana Sandra

Mediaset ha anunciat que emetrà un programa especial sobre Ana Obregón i el seu procés de gestació, per ventre de lloguer, d'Ana Sandra. Serà el proper divendres 21 d'abril, en un programa presentat per Santi Acosta (Salsa Rosa) amb el títol Ana, que ocuparà la franja del Viernes Deluxe.

La cadena competirà així amb dos espais d'èxit com són Eufòria i Tu cara me suena 10. Un anunci que arriba poques hores després que Pablo Motos hagi anunciat que Obregón ha acceptat la seva invitació per trencar el seu silenci a El Hormiguero.

I és que després de l'exclusiva que va concedir a la revista Hola!, la presentadora només s'havia pronunciat a través de les seves xarxes socials.

Imatge d'Ana Sandra a l'Instagram d'Ana Obregón

La seqüència de tot el procés

El programa especial reconstruirà el relat del viatge i l'estada a Miami de l'actriu amb les imatges gravades pels reporters gràfics que van seguir la informació i van aconseguir les fotografies exclusives que han estat publicant-se aquests dies en centenars de diaris, revistes i mitjans en línia.

Ana mostrarà per primera vegada la seqüència de tot el procés, des de la marxa d'Ana Obregón des de l'aeroport de Madrid cap als Estats Units, la seva arribada i el seu dia a dia durant la seva estada a Miami esperant el moment de la recollida de la seva nova filla i l'instant en què la veu per primera vegada subjectant-la en braços.

Acosta, que torna a Telecinco onze anys del seu últim projecte i d'haver triomfat amb Salsa rosa, moderarà una tertúlia amb experts en crònica social que aniran completant la informació oferta en el reportatge, analitzant cada bloc i comentant les imatges.

ETIQUETES:

Deixa un comentari