GRAN DIFERÈNCIA

L'astronòmic sou de Ramon Pellicer per fer el Telenotícies de TV3: 132.669 euros a l'any

El presentador que no forma part de la plantilla de la cadena, signa els seus contractes a través de la seva productora "Sticakí"

Ramon Pellicer i Cristina Riba al "TN Cap de setmana" del dia de Sant Jordi

Ramon Pellicer (62) treballa a TV3 des de l'any 1988 quan va debutar al TN Migdia. Tot i això, al setembre de 1993 el presentador va fer el salt a TVE per fer-se càrrec del Telediario, i dos anys més tard, va assumir la direcció de l'informatiu de la cadena pública espanyola. Una tasca que va mantenir fins al setembre del 1996, quan la nova direcció d'Ernesto Sáenz de Buruaga el va rellevar.

Al 1997, va tornar a TV3 per fer-se càrrec del magazín informatiu Entre línies, que es va mantenir en antena fins al 2007. Va ser en aquesta etapa quan Pellicer es va casar amb la presentadora Júlia Otero, amb qui va mantenir la seva relació fins al 1993.

L'any 1998, el presentador va ser escollit per conduir el programa Domini públic i va conèixer a la seva actual dona, la també periodista de TV3, Lali Colomé, amb qui es va casar l'any 2005 i tenen dues filles, la Martina i la Daniela. Actualment, Colomé segueix a TV3, com a reportera d'Els matins d'Ariadna Oltra.

Lali Colomé a "Els matins"

Pellicer presumeix de família, com va demostrar fa pocs mesos acompanyant a la seva filla gran, la Martina, en una entrevista a Catalunya Ràdio. "És molt ordenat, tot ha d'estar perfecte", va dir la noia sobre el seu pare.

La trajectòria del presentador també ha passat per liderar el TN Vespre (2007-2013), l'informatiu més vist del país al costat de Raquel Sans al 2007; i a partir del 2014, la cadena va decidir canviar de cares i el va situar al TN cap de setmana al costat de Cristina Riba.

Una parella de professionals fantàstica que lidera cada cap de setmana, però que alguns no veuen amb bons ulls per la gran diferència d'edat que separa a Pellicer de 62 anys, de Riba de només 43.

Riba i Pellicer al "TN Cap de setmana"

Tant és així que alguns companys de cadena com la periodista 'Peté' Soler o l'històric Eduard Boet, han qüestionat en dues entrevistes recents.

Un sou astronòmic

Qüestió d'edat a banda, la relació de Pellicer amb TV3 és força peculiar. És l'únic presentador dels Telenotícies que no forma part de la plantilla de la cadena i signa els seus contractes a través de la seva productora Sticakí. I no només això, la factura del presentador a la cadena puja a un total de 132.669 euros a l'any, segons figura al Portal de Transparència de la CCMA. Si bé, fonts de la cadena especifiquen que aquesta xifra no inclou les despeses de la Seguretat Social, entre d'altres, que van a càrrec de la seva productora.

En qualsevol cas, la xifra es manté intacta des del 2016 i supera amb escreix el sou de la seva companya Cristina Riba, que només cobra uns 70.000 euros, segons figura a la relació de salaris de la Corporació. L'import també supera de llarg el salari que perceben els presentadors de l'espai del temps, que es queda en 62.820 euros.

El salari de Pellicer fins i tot és més elevat que el del propi director de TV3, Sígfrid Gras, i la presidenta de la CCMA, Rosa Romà, que al 2022, va pujar fins als 117.800 euros.

Ramon Pellicer, presentador del "TN Cap de setmana"

ETIQUETES:

Deixa un comentari