LA FAMA

Joel Joan i el final de "Plats bruts": "He patit l'èxit i les davallades"

"No és fàcil de gestionar quan les coses et deixen de sortir bé", va reconèixer l'actor al "Col·lapse" de Ricard Ustrell

Joel Joan a "Col·lapse"

Fa només uns dies va saltar la notícia que l'actor Joel Joan, tancarà la llista de Junts a Altafulla i aquest dissabte, el de Plats Bruts va reaparèixer al Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3, on va repassar la seva trajectòria i va respondre sobre el possible retorn de la mítica sèrie del David i el Lopes.

L'actor va començar recordant la seva darrera conversa amb Ustrell, quan aquest feia el Planta baixa. Aquell dia, l'actor havia explicat que s'havia fet un trau al cap durant una festa a la sala Jamboree de Barcelona en la què li van haver de posar fins a nou grapes. "Avui vens bé? Tens alguna ferida de guerra?", va preguntar Ustrell.

Joel Joan a "Col·lapse"

"He estat tot el dia fent esport amb les mes filles i vinc amb una salut… Jo dono una imatge com de 'juerguista' i de 'fiestero' i de tancar afters i només hi he anat una vegada", va assegurar l'actor. "Jo soc una persona tan responsable…", va afegir amb ironia.

Joan també va parlar de com ha gestionat l'ego i l'èxit professional. "L'ego s'ha d'alimentar poc. Pot ser el principi de la teva fi. Molta gent ha mort d'ego a causa de l"excés de drogues i addiccions que són arestes d'un ego mal gestionat".

Joel Joan, recordant el seu pas per "Poblenou"

"L'èxit no és fàcil de gestionar"

El popular actor que va començar a treballar a Poblenou, el primer culebrot de TV3 amb només 23 anys i va tocar el cel amb Plats bruts, va veure com amb el final d'aquella sèrie d'èxit, la seva fama es va diluïr. Les sèries Porca misèria o El Crac no van tenir el mateix èxit i això no va ser fàcil de gestionar: "He patit l'èxit pensant-me que era qui no era i he patit les davallades…".

"No és fàcil de gestionar quan veus que les coses et deixen de sortir tant bé com t'havien sortit sempre. A la vida tot passa, hi ha molt poca gent que s'estigui tota la vida a dalt", va reconèixer. Malgrat això, l'actor ha recuperat l'embranzida amb la seva darrera pel·lícula "Escape room", que ha estat tot un èxit de taquilla i d'audiència quan es va emetre recentment a TV3.

"He passat per totes les etapes"

El programa de TV3, també va aprofitar que Plats bruts enguany celebra 24 anys de la seva primera emissió, per reproduir el pis del David i el Lopes. L'actor va reconèixer que ha passat per totes les etapes. "No pot ser que només em valorin per aquesta sèrie i no per El Crac, que és la millor sèriq que he fet mai".

"He passat per totes les etapes", va reconèixer, tot i que assegurar que ara se sent feliç perquè "després de 25 anys encara agrada". "Gent de totes les edats encara mira la sèrie i penso: 'Doncs em va feliç haver fet Plats bruts'. Portem 24 anys seguint aquells 74 episodis i continuen agradant. Em sembla flipant i em supera".

Per què no es planteja rodar nous episodis de Plats Bruts? L'actor va explicar el següent: "Tinc molts arguments. El primordial és que van ser els anys més durs de la nostra vida. Hi havia molts nervis perquè fèiem un capítol a la setmana i amb públic. No arribàvem".

ETIQUETES:

Deixa un comentari