GAG POLÈMIC

Jair Domínguez revela "amencaces de mort" i carrega contra Ana Rosa Quintana: "Populisme barat"

L'humorista ha explicat que no ho denunciarà "perquè ara em fa mandra" i ha carregat contra les paraules de la presentadora de Telecinco

Jair Domínguez a l'"Està passant"

El gag de l'Està Passant de TV3 sobre la Verge del Rocío segueix generant tota mena de titulars. Aquest dimarts, el presentador de l'espai, Toni Soler, va respondre en directe a les crítiques amb un contundent al·legat en el qual va exigir disculpes a totes les acusacions falses que havia rebut el seu programa.

Una broma que de moment, ja ha fet que la Fundació Espanyola d'Advocats Cristians hagi presentat una demanda contra Toni Soler, Jair Domínguez i l'actriu Judith Martín, pel gag sobre la Verge. Aquest dimecres el copresentador i guionista de l'espai, Jaïr Domínguez, ha explicat a El Matí de Catalunya Ràdio com ha viscut aquesta nova polèmica.

"Soc una mica ximplet perquè sempre penso que la societat ha evolucionat i que ja podrem fer acudits sobre temes religiosos i la gent riurà i ningú s'ofendrà", ha reconegut.

Però el titular de la conversa amb laura Rosel ha estat quan Domínguez, ha revelat les conseqüències que està patint a causa del gag: "Tinc la bústia de Twitter i Instagram plenes d'amenaces de mort". Tot i això, ha assegurat que "no ho denunciaré perquè ara em fa mandra. Li dono la importància que té".

Malgrat tot, el periodista ha reconegut que la polèmica no l'ha agafat per sorpresa: "Ho he viscut amb normalitat, no és la primera polèmica, i més en període electoral, on els nervis estan a flor de pell i no m'ha agafat per sorpresa. La gent que es queixa, és sempre la mateixa."

Jair Domínguez i Toni Soler amb Judith Martín durant el polèmic gag

"Ana Rosa fa populisme barat"

Domínguez també ha respost a les paraules que va deixar anar Ana Rosa Quintana a Telecinco. La presentadora havia assegurat que amb Al·là no són capaços de fer-li un gag com el de la verge andalusa: "Això no té 'puta' gràcia. És xenòfob amb Andalusia, és discriminatori. Segur que amb Al·là no tenen ous per fer-ho".

"És una persona que porta mal aparcada des de l'any 1998. Per a defensar la religió cristiana ataca a l'islam… La veig molt indignada. És populisme baratíssim del seu", ha assegurat el de l'Està passant.

Escolta l'àudio:

ETIQUETES:

Deixa un comentari