PROBLEMES DE VISIÓ

Ibai Llanos revela el problema de salut que l'està deixant cec d'un ull: "No veig una merda"

El popular streamer ho ha explicat al seu canal de Twitch: "No ho recuperaré en la vida"

Ibai Llanos al seu canal de Twitch

El popular streamer basc Ibai Llanos (28) ha revelat que s'està quedant cec de l'ull esquerre a causa d'una malaltia estranya. Així ho va explicar el propi Llanos aquest dissabte a través del seu canal de Twitch després de conèixer els resultats d'un TAC que li van fer amb contrast per descartar que es tractés d'un càncer.

"Avui m'havien de dir si tenia algun tumor i m'han dit que estic bé, està tot controlat. Però hi ha una realitat, de l'ull esquerra no veig una merda. Veig un 10% i això no ho recuperaré en la vida. Per això, ja veuieu que em costarà jugar a certs videojocs, també em costa llegir…", ha explicat. Una afectacció que per sort no se li ha desenvolupat a l'ull dret: "Sembla el tinc sa", s'ha congratulat Llanos.

"No em vull fer il·lusions"

Malgrat el dur diagnòstic, l'streamer confia amb que el problema de visió podria tenir un tractament en el futur, tot i que els metges no li garanteixen quan: "Hi estan treballant però no em vull fer il·lusions perquè ja m'han dit que poden ser cinc anys, deu o que no passi mai".

@ibaillanos

Noticias positivas

♬ sonido original – Ibai

ETIQUETES:

Deixa un comentari