DARD

El fill d'Alfons Arús revela un secret dels diners de la família en ple directe: "Ha obert el calaix de merda"

Alfons Arús ha hagut de respondre a la revelació del seu fill Hans, l'últim a debutar al programa de La Sexta: "Aquesta estratègia em sona"

Hans Arús ja ha debutat a "Aruser@s"

Aquest dilluns Alfons Arús va donar entrada a un altre del seus fills al programa Aruser@s de La Sexta. Es tracta de Hans Arús de 23 anys, que es va estrenar amb una secció pròpia i es va afegir a la taula al costat dels seus germans Ingrid, Tatiana i Arthur i de la seva mare Angie Cárdenas.

Però el fet que aquest programa sigui tan familiar també té algun incovenient, tal i com hem pogut comprovar en l'edició d'aquest dijous, quan Hans Arús ha revelat un secret de l'economia familiar.

Tot ha sorgit mentre Hans Arús comentava un vídeo sobre un desafiament viral de YouTube, consistent a amagar ous de Pasqua per una casa amb diners al seu interior. "Aquí no hi ha cap pare que pugui regalar 10.000 dòlars", ha dit el presentador, mentre Angie Cárdenas ha afegit: "Feta la llei, feta la trampa: el nen ha trobat els 10.000 dòlars i el pare els hi guarda per al dia de demà".

Angie Cárdenas i el seu fill a "Aruser@s"

En aquest instant, el jove Hans ha deixat anar: "Aquesta estratègia em sona", fent saltar de la cadira a la resta de col·laboradors del programa i als seus pares. "Ha obert el calaix de merda", ha deixat anar la seva germana Tatiana, entre somriures.

Davant d'això, Arús no ha tingut més remei que reconèixer-ho. "L'estratègia de 'quan siguis gran…' et sona, no?'". "Sí. I després et diuen: 'No, ja te'ls has gastat'", li ha respost el fill amb ironia.

Alfons Arús aquest matí a La Sexta

Una broma que tant Angie Cárdenas com el mateix Alfons s'han agafat amb un somriure, i és que el jove només fa quatre programes que ha debutat al davant de les càmeres. El noi apunta maneres.

Aquest ha estat el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari