ESTRENA

TV3 aposta per la sèrie "Operació Marea Negra" per als diumenges a la nit

La sèrie inspirada en la història real del primer narcosubmarí interceptat a Europa està protagonitzada per l'actor Álex González

La sèrie "Operació Marea Negra" arriba a TV3

TV3 estrenarà aquest diumenge 2 d'abril, després del 30 Minuts, els dos primers episodis de la sèrie Operació Marea Negra, inspirada en la història real del primer narcosubmarí interceptat a Europa, que ja va emetre en castellà Amazon Prime al 2022. La sèrie consta d'un total de 4 capítols de 50 minuts de durada i ocuparà el buit que ha deixat el final de la sèrie danesa Hotel Voramar.

Dirigida per Daniel Calparsoro i protagonitzada per l'actor Álex González en el paper de Nando, la producció està ambientada al novembre del 2019, un semisubmergible de construcció artesanal travessa l'oceà Atlàntic amb tres tones de cocaïna al seu interior. Dins, tres homes sobreviuen a tempestes, corrents, avaries, gana, baralles i un constant assetjament policial.

Al capdavant dels comandaments hi va Nando (Álex González), un jove gallec campió d'Espanya de boxa amateur i pescador, però sense recursos econòmics, que es veu obligat a buscar altres mitjans per guanyar-se la vida. Per això, decideix posar-se al timó d'un semisubmergible de construcció artesanal i creuar l'Atlàntic amb tres tones de cocaïna.

Álex González a "OperaciónMarea Negra"

Els protagonistes arribaran al Brasil i els sequaços dels narcotraficants els portaran a la selva de l'Amazones. Allà aniran sent progressivament més conscients del destret en què s'han ficat. La vida al campament dels traficants, la vigilància atenta dels sequaços i el paper entre seductor i autoritari del cap els obliga a no defallir i lluitar per la supervivència… fins que en Nando es trobarà sol i embarcat al submarí amb dos adlàters del traficant major. Mentrestant, des d'Europa ja han detectat la seva activitat.

Escena d'"Operació Marea Negra"

ETIQUETES:

Deixa un comentari