FRACÀS

Nova patacada de Paz Padilla a Telecinco: Li cancel·len el programa després de cinc emissions

Mediaset ha decidit aturar les gravacions de "Déjate querer" a causa de la seva baixa audiència les nit dels dissabtes

Paz Padilla a "Déjate querer"

Males notícies per a Paz Padilla. Telecinco ha decidit cancel·lar definitivament el programa Déjate querer després de només cinc emissions. La presentadora que va tornar a la cadena privada després del seu polèmic acomiadament i obligada readmissió posterior, s'ha saldat amb un nou fracàs d'audiència.

L'espai que es va estrenar el passat 18 de febrer, i que s'emetia els dissabtes a la nit, s'acomiadarà el proper 1 d'abril. Mediaset ja ha aturat els gravacions del programa, del qual només en queden dues entregues per emetre.

Els insuficients resultats d'audiència (10,2%, 6,7%, 4,7%, 5,4% i 4%), (entre el 13% i el 8.3% a Espanya), ha ha precipitat aquesta decisió, avançada per diversos mitjans i confirmada per elmondelatele.cat. De fet la tendència ha estat clarament descendent no augurava un futur gaire esperançador. Mentre l'estrena va reunir a 130.000 espectadors i un 10,2%, la cinquena emissió es va quedar amb només 51.000 seguidors (4,0%).

Unes dades que van situar a Telecinco molt per sota del Col·lapse de Ricard Ustrell, així com del cine d'Antena 3 i Cuatro.

Paz Padilla a Telecinco

Així aquest dissabte 25 de març, s'emetrà el penúltim programa, abans del definitiu de l'1 d'abril. Tot i que es desconeix quin format substiuirà a Padilla la nits dels dissabtes, Mediaset ja fa dies que promociona el seu exitós Got Talent en versió All Stars, podria ser l'escollit, o bé situar-lo a la nit del divendres i tornar el Deluxe al dissabte.

Futur en l'aire

Amb aquesta cancel·lació, Paz Padilla es torna a quedar sense cap projecte a Mediaset després de la seva tornada un any després del seu polèmic acomiadament de Telecinco. De moment, l'andalusa només té garantida la seva tornada a la sèrie La que se avecina, on interpreta a "La chusa", i que començarà a gravar la seva temporada 14, el proper mes d'abril.

ETIQUETES:

Deixa un comentari