CANTANT

Miguel Bosé admet consum de drogues, revela per què ha perdut la veu i reitera el seu negacionisme

El cantant va ser entrevistat a "El Hormiguero" i va parlar de totes les polèmiques que rodegen la seva figura: "Vaig fer coses massa fortes"

Miguel Bosé a "El Hormiguero"

Miguel Bosé va tornar a El Hormiguero d'Antena 3 per promocionar la nova sèrie Bosé, basada en la seva vida i que s'estrena aqest divendres a la nova plataforma SkySowtime. El cantant va anar al programa de Pablo Motos, acompanyat per José Pastor, l'actor que li interpreta a la ficció en la seva etapa més juvenil. Una entrevista que va ser líder d'audiència a Catalunya amb 361.000 i un 16,9% de quota.

Bosé va reconèixer que la sèrie l'ha servit per alliberar-se d'un passat "que li pesa molt" i va parlar de les drogues que va consumir durant dècades.

"Jo era molt sant, no bevia ni fumava. Era tot era disciplina, exercici i responsabilitat. Però vaig anar a fer un viatge a la part fosca per culpa d'un desamor. Vaig trucar uns amics meus i els vaig dir que volia sortir aquella nit. Es van quedar molt sorpresos perquè jo no sortia mai de festa i aquella nit em vaig beure la primera copa de la meva vida i em vaig fotre la primera ratlla de la meva vida. Allà, vaig adonar-me de tot el que m'havia perdut. A partir d'aquell moment la meva professió va ser sortir de festa. Vaig arribar als racons de l'ànima més profunds i foscos", va revelar.

Motos i Bosé a "El Hormiguero"

"Quant vaig arribar a consumir?", li va preguntar Motos. "En kg? Molt, tot el que aconseguia. Tot em semblava poc. Vaig fer coses impensables i massa fortes", va respondre el cantant.

"Com se surt del món de les drogues?", va insistir el d'Antena 3. "Va ser al mes de juny. Em vaig despertar a les dues del migdia i vaig dir: Crec que s'ha acabat la nit, ara comença la llum del dia. Però vaig seguir consumint, fumant i bebent en festes durant molts anys", va reconèixer.

Una situació que es va mantenir durant dècades fins que un bon dia, mentre pujava les escales abans d'un concert li va dir al seu mànager que allà s'acabava tot. "No em va creure, però fa 12 anys que no bec ni fumo ni res de res".

Un error mèdic la causa de la seva afonia

El cantant també va parlar de l'afonia que fa anys que pateix i de quan va començar a veure que perdia la seva veu. Tot va començar l'any 1999 quan va patir un greu accident de cotxe que li va aixafar dues vèrtebres. Malgrat això, no va ser fins a l'agost passat, quan es va despertar i no es podia aixecar del llit del dolor que tenia a l'esquena.

"Vaig estar dues setmanes al llit i, finalment, vaig anar a l'hospital a fer-me una tomografia. Van operar-me durant set hores, una operació llarguíssima i 14 claus… Una cosa seriosa. Quan el doctor va veure els resultats de la prova em va dir que havia vist una cosa que no li havia agradat gens i que havia de consultar a un especialista", va explicar.

Bosé que feia anys que havia estat diagnòsticat d'una sinusistis crònica, va rebre un nou diagnòstic que li va canviar la vida. "El problema era un queixal. Resulta que per posar-me un implant, van foradar-me l'os i per allà van anar entrant residus que amb el temps es va transformar en una infecció que em va arribar fins als intenstins. Em van treure el queixal i l'endemà, la veu m'havia tornat", va revelar davant la sorpresa del presentador.

La polèmica pel seu negacionisme

Bosé que es va convertir en un referent dels negacionistes durant l'epidèmia de la Covid, va tornar a defensar la seva opinió com un gest de "llibertat": "Vaig emetre el meu criteri com sempre havia fet. No passa res, tu et vacunes, jo no em vacuno, tu et tires per un balcó, un altre et recull, a un li agrada la pinya…".

"El dret a la llibertat d'expressió va desaparèixer. A la transició teníem més llibertats que ara", va espetar el cantant. I no només això, va afegir que a Mèxic, on viu, "ni ens hem assabentat del que ha passat". Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari