LA CUBANA

L'actriu Mercè Comes revela que han presentat un projecte a TV3 millor que "Les Teresines": "Estem esperant"

La mítica actriu va ser una de les convidades al "Col·lapse" d'aquest dissabte on va repassar alguns dels seus personatges més divertits

Mercè Comes a "Col·lapse"

"Ets una de les actrius més estimades d'aquest país". Amb aquestes càlides paraules va rebre Ricard Ustrell a l'actriu Mercè Comes que va ser una de els convidades del Col·lapse d'aquest dissabte a TV3. "Em fa molta il·lusió que em diguis això. La floreta més gran que em diu la gent pel carrer és que s'han fet un tip de riure amb mi. Això no té preu", va assegurar

L'actriu coneguda per ser una de les cares més visibles de La Cubana i que per molts sempre serà recordara pels seus mítics papers a les sèries Nissaga de poder, Les Teresines i Plats bruts.

Tot i que es va definir com "una persona amiga de la vida", Comes va explicar el moment més delicat. El seu marit va patir un ictus amb 50 anys. Una notícia que va fer pública a La Marató d'aquest 2022. "Va ser horrorós. El món se'm va enfonsar. No sabia rentar-se ni les dents, va ser molt dolorós", va reconèixer.

Malgrat això, l'actriu va explicar que tot i els moments greus, "també rèiem" i que va optar per cuidar-lo a casa: "Em van dir que el portés a una residència i jo vaig dir que no, que aniríem a casa. I va aconseguir caminar i tot!".

Un nou projecte a TV3 amb "La Cubana"

Però a banda de la seva vida personal, l'actriu va recordar com va viure el gran èxit de Les Teresines. "La gent s'hi veia molt reflectida". Però el moment de la nit va arribar pocs segons abans d'acabar l'entrevista quan Comes va deixar anar la notícia més epserada: "TV3 està esperant que Déu l'il·lumini per un projecte que tenim amb La Cubana".

Mercè Comes una de les actrius de "Les Teresines"

"Sígfrid Gras posa't les piles"

"Què dius ara!", va respondre Ustrell. "És un projecte estupendo, et diria que és millor que Les Teresines, però estem esperant que aquesta casa es decideixi", va afegir Comes. Un anunci que va entusiasmar al presentador que no va poder evitar enviar aquest contundent missatge al director de TV3: "Sígfrid Gras posa't les piles. Aixeca't del sofà i fés algo!", va espetar.

"Va, que estrareu més que contents!", va respondre Mercè Comes. Ens afegim a la crida perquè TV3 doni el seu vistiplau al projecte!.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Laura Ballester

    Millor? impossible!!!
    Estic seguint el Podcast Les Teresines Pim Pam Pum i són genials, no tenen desperdici.
    Amb aquest talent que tenen seus una badada despreciar qualsevol projecte d'aquesta troupe.
    Fan incondicional!

Deixa un comentari