INESTABILITAT

La presentadora Ana Boadas se sincera sobre la seva feina a la televisió: "Sempre en alerta, és molt dur"

La periodista de 40 anys va treballar durant anys a TV3 i actualment la podem veure al "Mapes Mentals" de La 2: "Jo no em puc queixar"

Ana Boadas

La presentadora de TVE Catalunya, Ana Boadas, ha explicat les grans dificultats a les que s'enfronta com a professional del món de la televisió. Boadas, que actualment condueix el Mapes mentals de La 2 els diumenges al migdia, ha criticat la inestabilitat del sector del periodisme i de la televisió en concret.

A TV3 la vam poder veure com a reportera al magazín d'estiu Vacances pagades de Sandra Barneda i més tard al Divendres de Xavi Coral i Espartac Peran. L'any 2013 va tocar el cel amb les Campanades de TV3 al costat de Quim Masferrer amb un èxit espectacular: 1.031.000 espectadors de mitjana i una quota del 41,2% van veure aquella retransmissió.

Però la llista de programes a la cadena pública és llarga i extensa: La cavalcada de Reis des de Tarragona i Girona, La cantada d'havaneres, els Premis Gaudí, la Gala final de l'Oh Happy Day o La Marató de TV3 de l'any 2015 al costat de Toni Cruanyes. Al 2017, va fitxar per TVE per ser guionista d'Operación triunfo; i més tard va copresentar l'Obrim Fil i La gran confusión al costat de Xavier Sardà, fins que aquest va ser cancel·lat per la seva baixa audiència.

Ara, als seus 40 anys reconeix que li agradaria "tenir una feina més estable". Així de clara s'ha manifestat en una entrevista al programa Noms propis d'Anna Cler a TVE. "El món de l'audiovisual és agraït, original, coneixes a molta gent, però has d'estar constantment en alerta, has de picar pedra. Un dia et milloren el sou perquè puges de jerarquia i després fas dues passes enrere i t'abaixen el sou… És molt dur i això encara passa", reconeix.

Malgrat això, Boadas es mostra "afortunada" pel fet de tenir feina. "Jo no em puc queixar", assegura.

Instagram d'Ana Boadas

ETIQUETES:

Deixa un comentari