A 8TV

Jair Domínguez critica als 'funcionaris dropos' de TV3 i dona per mort al nou "Zona Franca"

El periodista de l'"Està passant" va ser entrevistat a "El Circ" de 8tv on va criticar la decisió que va prendre TV3 amb l'espai de Joel Díaz

Jair Domínguez a "El Circ" de 8tv

El periodista i escriptor Jair Domínguez (42) acaba de publicar "Allegro con Fuoco", la seva cinquena novel·la. El també col·laborador de l'Està passant i copresentador d'El Búnquer de Catalunya Ràdio, ha escrit una història en la que el protagonista és un director de cinema que treballa a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i que no li deixen fer la pel·lícula que ell voldria.

Amb aquest pretext, Domínguez va anar com a convidat d'El Circ de 8tv d'aquest dilluns on va parlar sense filtres com és habitual en al seva persona. Per començar, Frank Blanco i el seu equip no van poder evitar referir-se a la portada del llibre en què apareix apareix un edifici calcat als Estudis de TV3 en flames. "L'il·lustrador se'l va llegir i li va inspirar aquesta portada", va explicar amb ironia ell.

"Al llibre, critiques una mica als treballadors de TV3 per dropos. Entre d'altres, dius que són funcionaris moribunds que no són capaços de res, que ja eren allà quan encara no havien col·locat el marc de les portes", va espetar Blanco al de TV3, abans d'afegir si es tractava d'una exageració. "Home, alguns sí eh… Hi ha gent que veus que el cos els hi demana terra des de fa anys. A vegades sembla que estiguin morts", va respondre Domínguez.

"Això ho has escrit tu que fas un programa a TV3 i Catalunya Ràdio. No és una gran contradicció?", va insistir el de 8tv. "Sí, però crec que és molt sa criticar el lloc on treballes. Ho hauriem de poder fer tots", va respondre el de TV3.

"S'han carregat el Zona Franca"

Domínguez també va respondre a la poèmica per la censura del gag de Manel Vidal sobre el PSC i una esvàstica nazi. "No ho vaig trobar encertat. La solució mai és carregar-se algú pel que hagi pogut dir. Es va deixar passar un gag que no va sentar bé i es van carregar a la persona que ho havia dit. Trobo que és una bestiesa!", va assegurar, abans de reconèixer que "és complicat defensar qualsevol de les dues parts".

Tot i això, va voler deixar clar que "és un eror absolut fer fora a un col·laborador. Hi ha mil maneres d'arreglar-ho i aquesta és totalment absurda perquè generes un efecte contrari i t'acabes carregant el programa que és el que ha acabat passant".

"Veus mort l'actual 'Zona Franca'?", van insistir els col·laboradors del programa. "És un altre programa. La Danae fa un programa que no té res a veure amb el que feia el Joel Díaz. S'hauria de dir d'una altra manera, ja no és el 'Zona Franca'. La Danae fa un altre tipus d'humor…", va criticar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari