FUTBOLISTA

Gerard Piqué va a RAC1 i parla de la cançó de Shakira, dels fills i de Dani Alves: "Em vaig quedar en xoc"

"Fins que no em diguin que hi han proves crec que hem d'esperar. Vull esperar al que digui el jutge", ha argumentat l'exjugador sobre Alves

Gerard Piqué aquest dimarts a RAC1

Gerard Piqué ha concedit una llarga entrevista aquest dimarts a El Món a RAC1 de Jordi Basté. L'exjugador blaugrana retirat des del novembre passat, ha parlat sobre les últimes notícies que han afectat el Barça, la Kings League i la la cançó de Shakira i Bizarrap.

Cal recordar que TV3 i Piqué van fer oficial aquest dilluns que havien arribat a un acord pel qual la cadena pública farà una nit especial sobre la Kings League, que el proper 26 de març emetrà la final al Camp Nou.

Però com no podia ser d'una altra manera, Basté també li ha preguntat per la seva situació personal, després de la sonada separació amb Shakira. Ha estat al tram final de l'entrevista quan el presentador de RAC1 ha fet la pregunta que tothom esperava: "Has escoltat la cançó famosa?", en referència a la cançó de la cantant colombiana on es poden escoltar dards directes contra ell i la seva actual parella, Clara Chía.

"Una loba como yo no está pa tipos como tu", "Clara-mente" o "Cambiaste un Ferrari por un Twingo, cambiaste un Rolex por un Casio", són algunes de les dedicatòries que han donat la volta al món.

"Hem d'intentar protegir els nostres fills"

"Sí, òbviament", ha respost l'exfutbolista. "No vull parlar del tema, no crec que toqui", ha afegit per mirar de tallar el tema. Després d'un llarg silenci, Piqué ha explicat que "crec que les persones tenim la responsabilitat, sobretot els que som pares, d'intentar protegir els nostres fills".

Una resposta que s'ha interpretat com un dard cap a la seva exdona. Piqué s'ha referit també a la polèmica que va haver-hi per l'aparició del seu fill Milan en un dels streamings de la Kings League i per la qual Shakira va arribar a emetre un comunicat criticant la presència del seu fill a l'acte.

"Estic bé, molt feliç"

El futbolista ha intentat treure ferro a l'assumpte: "Amb els meus nens sempre he tingut una relació molt propera. M'agrada que participin en coses amb les quals ells s'ho passen bé. Estàvem en un programa de la Kings League, en cap moment estava preparat que participés. M'ho va demanar i li vaig dir que sí. Res em fa mes feliç que fer feliç el meu fill, així que ho tornaria a fer".

"Em sento molt orgullós per com va participar, sembla que tingui més anys dels que té", ha afegit. "Cadascú pren les decisions que creu oportunes. Intento fer les coses de la millor manera possible. No hi ha una lliçó que et diu com has de ser quan ets pare o mare. Cadascú ho fa de la millor manera que pot", ha assegurat.

"Estàs bé tu per això?", ha insisit Basté. "Estic bé, estic molt feliç. Tinc moltes ganes de continuar fent coses", li ha dit el jugador sense mencionar en cap moment a la seva parlla, Clara Chía.

Cas Dani Alves: "Hem d'esperar"

Abans d'acabar la conversa, l'ex del del Barça també s'ha referit al cas que afecta al seu excompany de vestidor, Dani Alves, en presó preventiva per una presumpta violació. "És un tema molt complicat perquè el conec i li tinc estima. És molt fotut per a tots, per a ell i per als quals vam ser els seus companys. La justícia ha de fer la seva feina i fins que no em diguin que hi han proves crec que hem d'esperar. Jo vull esperar al que digui el jutge, i a partir d'aquí, ajudar sobretot a la víctima en el procés", ha argumentat.

"Les proves de la víctima són bastant clares eh", ha puntualitzat Basté. "Em vaig quedar en estat de xoc. No m'ho hagués pensat mai. Si és així, s'ha de ser molt dur", ha assegurat Piqué.

Àudio entrevista completa:

ETIQUETES:

Deixa un comentari