EXCONSURSANT

El Triquell va a l'"APM?" i se sincera sobre el seu pas per "Eufòria": "He estat un titella"

"Jo no havia vist mai un talent show. I ara soc un producte", va reconèixer l'exconsursant del concurs musical de TV3

El Triquell a l'"APM?"

En Triquell, exconsursant de la primera edició d'Eufòria, va participar a la secció La TV és cultura de l'APM? de TV3 d'aquest dijous. El jove cantant que acaba de publicar un àlbum amb cançons pròpies, titulat "Entre fluids", i que va quedar segon de la seva edició, per darrere de la Mariona, va obrir-se més que mai sobre com va viure el seu pas pel concurs de Marta Torné i Miki Núñez.

"A la tele he conegut a gent brutal, però com a organisme tele… m'agobia", va començar reconeixent. "Es va firmar un contracte quan el projecte 'Eufòria' no se sabia què seria i potser firmar em va sotmetre a que potser ara, si faig un bolo, els hi haig de donar part del que guanyo… o durant cinc mesos no cobro res. Eh! Però que a mi em sembla guai haver estat un titella… Perquè el que no va firmar no va entrar", va explicar.

"Jo no havia vist mai un talent show. I ara soc un producte. Has vist 'El show de Truman'? Jo també. Tot i el que pugui dir, estic infinitament agraït, però que no vull deixar de ser crític, no ens ho mengem tot amb patates", va afegir l'exconsursant. "Què volen de mi, no? Si et diuen: 'Escriu-me una redacció'… o 'canta'm una rumba', i ja puc ser metalero, que et canto una rumba. O 'algo més animadet', i a lo millor jo vinc de plorar tres hores seguides, però jo et canto algo animadet".

Triquell (al centre) amb el Chung-man i el Pedro a "Eufòria"

"Jo estava al càsting com dient: '¿Ande me he metío?", va espetar. Però els de l'APM? també van voler que donés la seva opinió sobre personatges del món de la música com la visita Miguel Bosé i el que va dir a El Hormiguero sobre que durant la transició hi havien moltes més llibertats que ara i el presentador, Pablo Motos, li va donar la raó.

El Triquell no es va mossegar la llengua en veure les imatges: "Està pirat aquest home… Bueno, ja no parlo ja de l'altre. Si el que busquem és precisament que tu i jo estiguem parlant d'això. Són dos pallassos. Són dues persones cancel·lades ja".

Vídeo del Triquell a l'"APM?"

ETIQUETES:

Deixa un comentari