3A GALA

El Jan s'imposa a la Natàlia i la Sofia sorprèn amb un vistós al·legat feminista a "Eufòria"

La tercera gala acaba va començar amb l'expulsió de la Natàlia que va perdre el seu duel contra el Jan i va acabar amb l'adéu de l'Emmi

La Natàlia va perdre el duel contra el Jan a "Eufòria"

Eufòria va viure una de les seves gales més emocionants amb una doble expulsió a la mateixa setmana. La nit va començar amb les actuacions de la Natàlia i el Jan, els dos concursants a la zona de perill. Els dos participants van donar el millor de sí al damunt de l'escenari i no ho van posar fàcil als espectadors, per triar qui havia de marxar.

Tant és així, que en aquesta primera votació es va batre el rècord de vots de la temporada, amb més de 80.000. Finalment, el públic va decidir que qui havia d'abandonar el programa era la Natàlia amb un 33% dels vots. D'altra banda, el jurat va premiar la gran interpretació del Jan, situant-lo a la cadira de favorit.

I no només això, el noi va voler acabar amb els rumors i va presentar a la seva parella a través d'un vídeo de casa seva a Albons, al Baix Empordà. "Les concursants d"Eufòria' són totes molt guapes, però ella és la meva parella", va voler deixar clar.

El Jan i la seva parella a Albons

Després d'aquest primer duel, el programa va continuar amb la seva mecànica habitual. Durant la gala van sonar temes d'estils tan variats com "La vie en rose", d'Édith Piaf; "En tres minuts", de Manu Guix, i el "Déjà vu", de la Scorpio, exconcursant de la primera edició d'Eufòria.

"Ho he decidit jo"

Un dels moments de la nit va ser quan la Sofia va destapar el seu vestit de transparències. Conscient de què això podia encendre les xarxes socials, la noia va voler deixar clar que "això que porto ho he decidit jo" i va explicar-ne els motius. "Vivim en una societat en què com a dones ens hem de tapar els mugrons. Hem de deixar de sexualitzar els cossos", va explicar rebent el suport de Marta Torné.

La Sofia a "Eufòria"

La cadira del favorit finalment va recaure en la Jim per la seva brillant actuació interpretant "Toy", de Netta.

Després d'escoltar totes les actuacions, el jurat va deixar en zona de perill a en Tomàs, l'Alèxia i el Carlos. El VAR musical, liderat per Jordi Cubino i Clara Luna, va afegir-hi a l'Emmy per desafinar en les segones veus.

Després d'això, els coaches van decidir salvar a en Tomàs i el Carlos posant en valor la seva feina durant la setmana. Finalment, l'audiència ha hagut d'escollir entre l'Emmi i l'Alèxia. Amb més de 130.000 vots acumulats, i amb un resultat molt ajustat, els espectadors van decidir amb un 54% dels suports, que l'Alèxia fos qui continués a Eufòria. L'Emmi amb un 46%, va haver d'abandonar el programa.

L'Emmi va ser expulsada amb el 46% dels suports

Eufòria Campus 

La sorpresa de la tercera gala va ser el llançament d'"Eufòria Campus", les colònies d'estiu de TV3 de cant, ball i interpretació, per a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys. Els presentadors Marta Torné i Miki Núñez van obrir durant l'emissió del programa les inscripcions per a 290 places repartides entre les dues primeres setmanes de juliol.

ETIQUETES:

Deixa un comentari