LATE NIGHT

Danae Boronat sobre el nou "Zona Franca": "Quan em van trucar ja vaig avisar que no era humorista"

La nova presenatdora del late night de TV3 ha valorat la seva primera setmana en emissió: "El programa està en construcció"

Danae Boronat al "Zona Franca"

El nou Zona Franca de Danae Boronat ha completat la seva primera setmana en emissió després de l'adéu de Joel Díaz amb uns resultats força desiguals. El programa de dilluns va fer un 6,1%, dimarts va pujar a un 6,6%, dimecres va fer el seu mínim històric amb un 1,7% i dijous va arribar a un modest 5,9%, tot i començar a les 23.30h i després de l'APM?. Unes dades clarament insuficients per a una cadena generalista com és TV3.

A l'espera de veure com evoluciona els propers dies, Boronat ha concedit una entrevista al diari El País d'aquest dissabte, on ha explicat com ha viscut els primers dies al capdavant del late night: "L'única consigna que he rebut és que sigui jo mateixa", ha assegurat.

Boronat ha reconegut que "no tinc gaire a veure amb Joel Díaz, ni en trajectòria, ni en personalitat i seria un disbarat voler imitar-lo". Per això avisa que "faré el programa a la meva mida, on em senti còmoda". "Quan em van trucar ja vaig avisar que no era humorista ni pretenia ser-ho. Que seria com soc i a qui no li agradi que no miri el programa", ha afegit.

Com hem pogut veure als primers programes, l'estètica del programa s'ha mantingut pràcticament idèntica al de l'etapa de Joel Díaz, amb algun retoc visual a la pantalla de fons. Una imatge que ha estat així per decisió de la pròpia presentadora: "Un canvi de plató o títol m'hauria estalviat moltes crítiques, però faria el mateix que faig ara. Em van oferir canviar-lo i no vaig voler perdre ni un minut en això".

Danae Boronat

"Els resultats han estat l'hòstia"

Boronat també ha parlat de les crítiques rebudes a les xarxes socials defensant que "no ens hem d'acostumar a l'odi a les xarxes": "Fa molt temps que el pateixo i al programa dic "tant me fot". Quan llegeixo un missatge que em falta el respecte, penso en qui ha de ser aquest tipus que d'amagat, des de l'anonimat, et diu allò. Un amargat, un violador, un criminal".

Preguntada per la idoneitat d'alguns dels seus col·laboradors, la presentadora ha avisat que "el programa està en construcció, en evolució, i encara serà millor". "És tan difícil fer riure!", ha apuntat.

Pel que fa a la baixa audiència dels primers quatre programes, Boronat ha volgut treure'n ferro i s'ha mostrat molt optimista: "Els resultats han estat l'hòstia. Si penses que aquesta setmana el prime time de TV3 ha anat més fluix per diverses raons. Estem tranquil·líssims, molt contents".

ETIQUETES:

Deixa un comentari