NOVA COMPETICIÓ

Així serà la nit especial de la "Kings League" de Gerard Piqué a TV3

"Els joves no veuen un partit de futbol de 90 minuts", assegura l'exblaugrana al "30 Minuts" que s'emetrà aquest diumenge a la cadena pública

TV3 emetrà la final de la "Kings League"

Aquest diumenge després del TN Vespre, TV3 dedicarà una nit especial a la Kings League de Gerard Piqué el mateix dia que se celebrarà la final d'aquesta competició al Camp Nou. A les 22.00, s'emetrà un reportatge del 30 minuts titulat "Kings League, comença la partida" i a les 23.00 es farà la retransmissió del partit.

El 30 Minuts ha elaborat un reportatge fet per un equip del Departament d'Esports, recull els diversos punts de vista sobre aquest fenomen i la nova visió del futbol, amb la intervenció de Gerard Piqué, Javier Tebas, els presidents dels equips que participen en aquesta lliga i dels clubs afectats per la marxa de jugadors, entre altres.

"Els joves no veuen un partit de futbol de 90 minuts"

L'1 de gener del 2023 va arrencar la Kings League i no va ser una data casual, volien omplir el buit que deixava la jornada de descans de la Lliga. Gerard Piqué feia realitat la idea d'una competició que fusionés l'essència competitiva del futbol amb el ritme dels videojocs.

"Els joves no veuen un partit de futbol de 90 minuts on n'hi ha 40 en què la pilota està aturada", assegura l'exjugador del Futbol Club Barcelona.

Gerard Piqué al reportatge de TV3

Javier Tebas: "No ens fa por"

"Pregunteu-me per la Kings League d'aquí a sis mesos", va dir Javier Tebas, el màxim dirigent de la Lliga de futbol espanyola quan va començar la competició. Al 30 minuts tornarà a respondre després que la Kings League hagi penjat una pancarta al centre de Barcelona amb el lema "Els fa por que omplim el Camp Nou".

"Por no ens en fa, la nostra competència és la Premier League anglesa", respon ara Tebas, que completa el missatge dient que "s'ha de felicitar Gerard Piqué per la iniciativa, ens interessa tothom com ell que fa coses noves".

Javier Tebas, president de la Lliga de futbol espanyola

Èxit mundial o passatger? 

"Com serà la Kings League d'aquí a cinc anys?", es preguntarà el 30 Minuts. Gerard Piqué s'imagina competicions "germanes" a diferents països, i fins i tot un "mundial". Dirigents de clubs històrics opinen que, quan els jugadors vegin que no en treuen cap profit, perdrà interès.

La final de la Kings League 

A les 23.00, TV3 retransmetrà la primera final d'aquesta competició al Camp Nou. El programa estarà conduït per Maria Fernández Vidal i Jordi Grau, amb Laia Ferrer fent entrevistes als principals protagonistes i la transmissió serà de Víctor Patsi i Oscar Pérez-Dolz.

Abans i durant tota la tarda, Esport3 farà un seguiment especial, amb diverses connexions des del mateix Camp Nou, per descobrir algunes de les sorpreses que han preparat al voltant d'aquest esdeveniment.

ETIQUETES:

Deixa un comentari