AQUEST DISSABTE

Ricard Ustrell viatja a Ucraïna i prepara un "Col·lapse" especial des del front de guerra

El presentador de TV3 ha pogut entrar a hospitals i camps militars i ha entrevistat a un dels principals assessors del president Zelenski

Ricard Ustrell torna a Ucraïna

Ricard Ustrell i part del seu equip del Col·lapse i de Planta baixa, han tornat a viatjar a Ucraïna, un any després de la invasió russa decretada per Vladimir Putin. El presentador de TV3 ja es va desplaçar a la frontera ucraïnesa a l'inici de la guerra quan estava al capdavant del Planta baixa als migdies i en ple èxode dels ciutadans cap a altres zones d'Europa.

Ara, moltes d'aquelles persones han decidit tornar a Ucraïna en vistes que el conflicte s'enquista. Amb aquesta situació, Ustrell ha preparat un programa especial per aquest dissabte 18 de febrer, en què desplaçarà a un equip al front del conflicte. Una zona de perill tal i com va poder patir en persona, l'excorresponal de TV3, Manel Alías.

L'equip del programa que l'ha acompanyat ha fet un recorregut per una zona que va ser ocupada pels russos, Bucha. També ha pogut visitar una zona d'entrenament militar prop de Gorenka i ha entrat a un hospital militar on han pogut conèixer un militar ucrainès que va ser capturat per l'exèrcit rus i es troba recuperant-se.

El presentador i un equip del "Planta baixa" s'han desplaçat al país en conflicte, un any després de l'inici de la invasió russa

Una nena es retroba amb el seu pare a Lviv, (Ucraïna)

Les càmeres del programa també han pogut entrar a les cases d'alguns ciutadans i han assistit a l'enterrament d'un fuster mort en combat, que es va apuntar a l'exèrcit. Per valorar la situació es parlarà amb el periodistas Marc Marginedas i el fotoperiodista Emilio Morenatti. I a plató, es comptarà amb l'anàlisi de Carme Colominas i Lluís Caelles.

Ustrell també ha pogut entrevistar al principal assessor de Zelenski i negociador de la pau entre Ucraïna i Rússia, Mijailo Podoliak.

La Camarga, deu anys després

A banda de la situació d'Ucraïna, Ustrell també abordarà altres temes amb l'exdetectiu de Método 3, Francisco Marco que trencarà el seu silenci, deu anys després de la polèmica gravació de La Camarga amb Alícia Sánchez Camacho i Victoria Álvarez. I reunirà als actors Santi Millán i José Corbacho.

Un bon ensurt a l'avió de tornada

Aquest dijous al vespre, el presentador va agafar el vol de tornada per poder arribar a temps a fer el programa des dels Estudis de TV3 a Sant Joan Despí. Però el vol no va ser precisament plàcid com va fer evident a través d'una imatge que va penjar al seu compte d'Instagram.

A la fotografia es poden veure les mascaretes d'oxigen penjades del sostre. Un fet que indica que o bé l'avió va patir una descompressió de la cabina; o bé va sobrepassar els 14.000 peus d'altitud. "El típic ensurt a l'avió", va escriure Ustrell.

Imatge de les màscares d'oxigen a l'avió de Ricard Ustrell (Instagram)

ETIQUETES:

Deixa un comentari