CÒMICA

Paz Padilla torna a Telecinco amb "Déjate querer" després d'haver estat acomiadada ara fa un any

L'ex guàrdia civil, Jorge Pérez, serà el primer entrevistat de la nova temporada del programa que comença una nova etapa

Paz Padilla a "Déjate querer"

Paz Padilla ja té data de retorn a Telecinco. Serà el proper dissabte 18 de febrer amb la nova temporada de Déjate querer, el programa, que havia liderat Toñi Moreno en la seva primera etapa, i que ara liderarà l'actriu i còmica. Cal recordar que Padilla tornarà a la cadena privada, un any després d'haver estat acomiadada de Mediaset per les seves polèmiques declaracions sobre la Covid.

La presentadora va portar la decisió als tribunals i la cadena es va veure obligada a readmetre-la. Amb aquest anunci, les nits de dissabte de Telecinco intentaran remuntar les baixes audiències que durant aquestes setmanes han aconseguit el Deluxe, que ara s'emet els divendres; i el concurs 25 palabras, que només va aguantar dues setmanes i es manté al seu horari habitual de tarda.

"Això serà una aventura i em faria molta il·lusió que ens acompanyessis", diu Padilla al vídeo promocional. Al primer programa, el convidat serà Jorge Pérez, un dels homes més buscats per la premsa del cor. L'extertulià de Ya es mediodía i guanyador de Supervivientes 2020 va protagonitzar una sonada polèmica a la festa de Nadal de la productora d'Ana Rosa.

Pérez va ser enxampat sent infidel a la seva dona amb Alba Carrillo. Malgrat això, la seva dona, Alicia Peña, amb qui té quatre fills, el va perdonar. L'ex guàrdia civil trencarà el seu silenci després de la seva infidelitat i de mesos de desaparèixer de la televisió.

ETIQUETES:

Deixa un comentari