MOVIMENTS

Mediaset acomiada a tres directius més en plena crisi d'audiència i fitxa a Eduardo Escorial

Després de la sortida de Paolo Vasile, la cadena privada intenta donar un gir i aturar la caiguda d'espectadors que pateix

Estudis de Mediaset España

La renovació de Mediaset España, després de la sortida de Paolo Vasile el passat mes de gener, segueix endavant i sense aturador. La crisi d'audiència sense precedents que pateix la cadena privada encara no ha tocat fons i per intentar remuntar la situació, els canvis s'estan succeint al més alt nivell directiu.

Primer va ser l'elecció d'Alessandro Salem i Massimo Musolino com a consellers delegats, i Borja Prado com a nou president del grup, els que van agafar el relleu de Vasile. A aquests tres, s'hi va sumar fa pocs dies la baixa de Leonardo Baltanás, que havia estat director de Continguts durant 14 anys i que va ser substituit per Jaime Guerra, que ja liderava la telerealitat i els dating xous, i que ara també hi afegirà els programes d'actualitat i entreteniment, així com la seva gestió pressupostària i l'àrea de recerca de nous projectes.

Aquests dijous s'ha conegut l'acomiadament de tres nous directius de la cúpula de la cadena. Segons ha avançat Informalia, es tracta de Mariano Blanco, responsable de programes d'Actualitat, Baldomero Toscano, director de Producció de Programes i de Miguel Santiago Vila, director de Nous Projectes.

Fitxa a un ex de "Gran Hermano"

Aquest relleu s'ha conegut el mateix dia que el grup ha fet oficial el nomenament d'Eduardo Escorial com a nou director d'Entreteniment i Actualitat. Escorial havia estat director de programes com Gran Hermano o Fama a bailar.

Un dels principals objectius de la nova direcció és rellançar l'oferta d'entreteniment familiar, que tants bons rèdits ha donat a la seva gran rival, Antena 3. Per això, Manuel Villanueva segueix al capdavant de la direcció general de Continguts i ja ha arribat a un acord estratègic amb la productora Fremantle per emetre noves temporades de Got Talent i fer una versió amb famosos a banda de potenciar la producció de nous formats d'aquest tipus.

ETIQUETES:

Deixa un comentari