ROSA MARIA

La mare d'Helena Garcia Melero torna a trucar en directe a TV3 deu anys després: "No pot ser!"

La Rosa Maria ha tornat a trucar deu anys després d'haver deixat amb la boca oberta a la seva filla a "Els matins"

Helena Garcia Melero en el moment de la trucada

Helena Garcia Melero ha estat la protagonista d'aquest dimecres per una nova trucada en directe de la seva mare, Rosa Maria Melero. La connexió s'ha produït just el dia en què feia deu anys de la ja mítica trucada que va viure a Els matins, quan la Rosa Maria va deixar amb la boca oberta a la seva filla.

"Quan he detectat qui era… Mare, ja n'hi ha prou. Això és molt fort!", va dir la presentadora l'any 2013 incrèdula. Deu anys després, Melero, ha tornat a la franja matinal al capdavant del Tot es mou, i la Rosa Maria l'ha tornat a deixar sense paraules.

"Rosa de Barcelona, bon dia", ha començat dient Melero a una suposada espectadora del programa que volia adreçar la seva pregunta a la popular cuinera Maria Nicolau. "Bon dia i bona hora", ha respost la dona. "Aviam un moment, no pot ser!", ha espetat Melero.

Melero i la xef Maria Nicolau al "Tot es mou"

"Jo fa molt de temps vaig fer una pregunta un dia que sortia un doctor parlant de l'arrebossat", ha afegit la Rosa Maria. "És que de veritat.. No pot ser", li ha dit Melero. "La meva pregunta és com s'arrebossen les croquetes? Voldria que m'expliquessis com ho fas tu. Un petó per totes eh! Esteu mol guapes!", ha afegit la seva mare, entre els somriures de la de TV3.

"Me n'he anat al jardí i heu aprofitat per trucar-la", ha exclamat Melero als seus companys de programa. "Et dic una cosa, és un tema que deu anys després no s'ha resolt", ha afegit amb ironia. La cuinera Maria Nicolau per fi li ha pogut donar la seva recepta: "amb pa ratllat".

"Bueno mare…", ha dit la presentadora, mentre la seva mare seguia preguntant com si res. "Moltes gràcies Rosa Maria de Barcelona. Per fi ha quedat resolt el dubte. Adéu mare!!!", ha celebrat l'Helena amb els seus espectadors de TV3.

Aquestes han estat les dues trucades:

ETIQUETES:

Deixa un comentari