MALA MAROR

Jair Domínguez i Júlia Cot se les tenen amb la diputada de Ciutadans, Anna Grau: "No et votaria ni borratxo"

La candidata a l'alcaldia de Barcelona reclama al director de TV3, Sígfrid Gras, que els faci fora o dimiteixi

Jair Domínguez a l'"Està passant"

La diputada de Ciutadans i candidata a l'alcaldia de Barcelona, Anna Grau, va aprofitar la Comissió de control de la CCMA d'aquest divendres per dirigir-se al director de TV3, Sígfrid Gras i carregar contra dos col·laboradors de la cadena. Després de la polèmica viscuda amb el Zona Franca de Joel Díaz, Grau va apuntar ara al copresentador de l'Està passant, Jair Domínguez i la guinoista Júlia Cot.

En el cas de la guionista, la diputada, a qui va situar per error com a col·laboradora del programa de Toni Soler, li va retreure el tuit que va fer en solidaritat amb l'equip sortint del Zona Franca: "Puta nit i bona PSC", en referència a la frase que cada nit deia Díaz ('Puta nit i bona Espanya'). "És un desafiament frontal a la seva autoritat, senyor Gras", va etzibar la diputada.

Júlia Cot al "Zona Franca"

En el cas de Domínguez, Grau va explicar que li va doldre especialment una piulada que aquest va fer després de l'anunci de la seva candidatura a alcaldessa de Barcelona. "Estic empadronat a l'Empordà, però si pogués votar a Barcelona, tampoc no et votaria ni borratxo", va escriure el de l'Està passant amb ironia.

"Haig de reconèixer que breument, em vaig plantejar de retirar la meva candidatura en saber que el senyor Domínguez no em votaria. Afortunadament, animada pels meus companys de partit, vaig superar el sotrac i continuo endavant amb la meva triomfant carrera electoral", va ironitzar la diputada, que també va preguntar a Gras si creia que normal que un col·laborador de TV3 "entri en campanya d'aquesta manera".

I no només això, Grau va acabar la seva intervenció reclamant al director a TV3 que faci alguna cosa i si no s'ha planetjat dimitir del càrrec. "No dimitiré pels tuits que faci la gent en el seu àmbit privat", va respondre-li Gras.

"M'has convençut. Dimitiré"

Després d'aquestes paraules, tant Cot com Domínguez no van dubtar en respondre a la diputada de Ciutadans. "Jo no sóc col·laboradora de l'Està passant, però suposo que demanar que et documentis seria demanar molt. Sort a les municipals, se't veu preparada", va escriure la guionista. Per la seva banda, Domínguez va tornar a tirar d'ironia amb un breu missatge: "M'has convençut. Dimitiré".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Rosa Maria

    Ana Grau de no m'agradas gens. Jo tampoc el votaria.

Deixa un comentari