REVOLUCIÓ

TVE també emetrà el reality de supervivència d'ETB "El conquistador del fin del mundo"

La cadena adquireix els drets del concurs de més èxit de la televisió basca, que ja acumula 19 temporades en antena amb grans audiències

"El Conquistador del Caribe" a ETB

RTVE continua revolucionant la seva graella amb una multitud de novetats i estrenes. La darrera, El conquistador del fin del mundo, el reality estrella de la televisió autonòmica basca ETB, que arrasa en audiències.

Segons ha avançat YoTele, TVE ha tancat un acord que s'emmarca en la nova estratègia de la direcció de continguts de la corporació, encapçalada per José Pablo López, exdirector de Telemadrid, cessat pel govern de Díaz Ayuso. Segons el citat mitjà, la cadena pública farà la seva pròpia edició de la mà de Hostoil (The Mediapro Studios), amb l'objectiu de poder-lo estrenar durant la propera temporada.

De moment es desconeix qui presentarà el reality a TVE, encara que una opció podria ser mantenir al presentador basc Julian Iantzi, i que ja va fer la retransmissió dels Sanfermines i va ser ser concursant de Masterchef Celebrity.

Així és El conquistador del fin del mundo

Es tracta d'un reality de supervivència que es va emetre per primera vegada a la televisió basca l'any 2005, i que ja acumula 19 temporades, la darrera va començar aquest mateix mes de gener amb un gran 24,0% de quota. Els concursants han de viatjar a un paratge de condicions extremes on se'ls posa a competir en grups.

Allà, s'enfronten entre ells en una sèrie de proves i també als obstacles de la pròpia supervivència, amb la finalitat d'arribar al final i convertir-se en conqueridors. Com és habitual en aquests formats, el programa té expulsions i un gran premi final.

"El Conquistador del Caribe"

Pekín Express pendent d'aprovació

A banda del nou reality de supervivència, TVE també està estudiant fer-se amb els drets del mític Pequín Express, que va emetre Cuatro entre el 2008 i 2011, tal i com va avançar el periodista Rocco Steinhäuser. Tot i això, la decisió encara no ha estat aprovada pel Consell d'Administració de RTVE.

ETIQUETES:

Deixa un comentari