FULMINAT

TV3 acomiada a Manel Vidal del "Zona Franca" per una broma sobre el PSC i una esvàstica

El col·laborador del programa de Joel Díaz havia fet aparèixer una esvàstica en un quadre on situava els socialistes

Manel Vidal al "Zona Franca" amb una esvàstica

L'humorista Manel Vidal ha estat acomiadat del late night de TV3 Zona Franca, presentat per Joel Díaz. Així ho han decidit la televisió pública i la productora Atomic Beat Media, segons ha avançat el diari Ara aquest dijous. El motiu es deu a una broma que va fer el col·laborador al programa d'aquest dimarts que va relacionar al PSC amb una esvàstica, símbol del nazisme.

Vidal va simular un fals consultori polític i va reptar a Díaz a respondre on se situaria a partir d'un quadre amb els eixos ideològic, esquerra-dreta; i cultural, autoritari-llibertari. "Jo em situaria autoritari d'esquerres", va dir el presentador.

Però Vidal va afegir: "Si tu li parles de Catalunya, d'independència, d'una mica del que seria Catalunya com a nació a un progre espanyolista, un votant o representant socialista se situa aquí". Moment en què va aparèixer una esvàstica i el votant del PSC se situava a l'extrem superior dret d'una de les aspes de la creu, corresponent al màxim de dretà i autoritari.

Joel Díaz en veure la imatge, va avisar al seu col·laborador: "Saps que també s'ha de votar el pressupost de TV3 Manel?". Però el col·laborador va continuar com si res: "A mi no em toqueu els collons!", li va dir ell. "L'única diferència entre el PSC i Junts és que el PSC podria posar a la presó els de Junts", va afegir. El programa també ha estat retirat de la web de TV3.

Aquest va ser el moment de la polèmica:

En saber-se la notícia, la reacció a les xarxes no s'ha fet esperar i el propi Joel Díaz ha estat un dels que hi ha dit la seva: "Que valents sou tots amb la feina dels altres. Pallassos". Més contundent ha estat la copresentadora del Tot són problemes de TV3, Juliana Canet, que va arribar a escriure: "Quin putu fàstic aquest putos espanyols de merda". Un tuit que ha acabat esborrant.

Els fets arriben pocs dies després de que l'espai perdés el patrocini de la cervesa El Águila de la companyia Heineken, després d'una campanya a les xarxes socials en contra del seu presentador per la frase amb que cada dia comença l'espai: "Puta nit i bona Espanya".

ETIQUETES:

Deixa un comentari