MÉS COMPETÈNCIA

"SkyShowtime", una altra plataforma que es podrà veure a Catalunya a partir d'aquest febrer

La nova plataforma combinarà els catàlegs de "NBCUniversal", "Sky" i "Paramount Global" i adquireix sèries eliminades per "HBO Max"
 

"SkyShowtime"

D'aquí a poques setmanes les cadenes de televisió i les plataformes d'streaming sumaran un nou rival. Es tracta d'SkyShowtime, una nova plataforma que és el resultat de la suma entre l'estatunidenca de pagament Showtime, del grup ViacomCBS, amb la britànica Sky i que començarà a emetre a Espanya durant el mes de feber del 2023

La nova opció d'streaming comptarà amb 21 de les sèries que HBO Max va eliminar del seu catàleg, entre elles quatre d'espanyoles, Todo lo otro, Foodie Love, Sin novedad i Por H o por B.

La plataforma que ja es pot veure a 12 estats d'Europa arribarà ara també a Espanya, Andorra, Eslovàquia, Hongria, Kosovo, Macedònia del Nord, Polònia, República Txeca i Romania.

SkyShowtime tindrà el difícil repte de conquerir un mercat cada vegada més renyint. I és que segons el darrer informe publicat per SigmaDos30' del passat mes de novembre, Netflix segueix al capdavant amb un 79,2% de quota de mercat, seguida d'Amazon Prime Vídeo (77,1%), Disney+ (37,9%) i HBO Max (37,6%).

A falta de la informació detallada de les tarifes que tindrà al nostre país, tot fa pensar que se situarà al voltant dels 6,99 euros al mes com tenen els països nòrdics.

Plataformes més vistes (novembre 2022)

Font: SigmaDos30'

El catàleg de SkyShowtime

L'oferta d'aquests mercats serveix per a fer-se a una idea dels títols què podrem veure a casa nostra, centrada en l'entreteniment. SkyShowtime oferirà sèries, pel·lícules o documentals de les següents marques: Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ i Paramount Pictures.

Pel que fa a cinema, disposarà de pel·lícules com Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: El origen de Gru, El hombre del norte, Canta 2, Sonic 2. La película, La ciudad perdida, Downton Abbey: Una nueva era, ¿Nop!, Belfast, Ambulance: Plan de huida y Los tipos malos.

ETIQUETES:

Deixa un comentari