DIRECTA

Rosa Villacastín carrega contra Jorge Javier Vázquez a "El Circ" de 8tv: "Se li ha pujat molt la fama"

La perodista del cor va ser molt dura amb el presentador de "Sálvame": "No pots humiliar als col·laboradors"

Rosa Villacastín a "El Circ"

La periodista de la premsa del cor, Rosa Villacastín, va ser la convidada d'El Circ de 8tv d'aquest dilluns. Villcastín va parlar sense filtres de tot el que li van preguntar els col·laboradors de l'espai de Frank Blanco, entre d'altres pel seu enfrontament amb Jorge Javier Vázquez i María Teresa Campos.

"Has fet les paus amb Jorge javier Vázquez?", va preguntar el periodista Rocco Steinhäusser. "No!", va deixar anar la convidada. "Què va passar?", els hi va preguntar Frank Blanco. "El Jorge la va fer callar. Va ser un moment molt tens, no ho havia vist mai!", va respondre Steinhäusser.

Cal remuntar-se al novembre del 2022 quan el presentador de Badalona va esclatar durant l'emissó del Deluxe de Telecinco contra Villacastín, després del que havia dit aquesta sobre ell al seu compte de Twitter: "Estàs abduït per Rocío Carrasco i serà la vostra ruïna".

Unes paraules que van indignar al presentador català. "Rosa, respecta'm. Em teniu fins als nassos, i callo per educació, cosa que moltes de vosaltres no teniu amb mi. Per tot el respecte que et tinc, ja n'hi ha prou. ", li va etzibar en directe Jorge Javier. "El respecte és bidireccional. Tu em respectes a mi, jo et respecto a tu", va afegir abans de llegir el seu tuit. "Hauries de quedar-te amb aquell lema de la pandèmia, el 'queda't a casa teva", va acabar sentenciant el presentador.

Vázquez, al "Deluxe"

"Jo vaig descobrir a Jorge Javier"

Ara, mesos després d'aquella declaració, Villacastín va aprofitar la seva visita a 8tv per respondre al de Badalona. "Jo vaig ser la que vaig descobrir a Jorge Javier i la que el vaig portar a la televisió. Ell em va fer una entrevista i li vaig dir però què bo que ets!", va començar revelant la periodista.

"Li vaig dir que faria un programa nou i que si volia venir amb mi i ell era molt tímid i em va dir que no. Quan va sortir l'entrevista publicada i li vaig enviar una targeta amb una nota que deia t'està esperant el teu contracte", va afegir.

Malgrat això, va avisar que hi haurà represàlies pel que li va dir: "Jo l'admiro molt i crec que és una persona molt preparada però penso que se li ha pujat molt. Em va contestar malament i jo li penso jugar. Li tornaré".

"El que estan fent amb María Teresa Campos m'arriba a l'ànima"

La periodista no es va quedar aquí i també va criticar a Jorge Javier pel que està fent el programa Sálvame amb María Teresa Campos. La que va ser reina dels matins fa mesos quee està allunyada de les càmeres a causa del seu delicat estat de salut i l'espai de Telecinco l'ha convertit en protagonista per unes suposades gravacions que hauria fet el seu xòfer que l'ha acompanyat durant 40 anys.

"Em fa pena… Quan tu presentes un programa no pots humiliar als col·laboradors que tens. A mi el que s'està fent ara amb María Teresa Campos m'arriba a l'ànima. No s'ho mereix. Les seves dues filles treballen a 'Sálvame' i que ara intentin posar maranya amb el xòfer em dol molt. Jorge Javier ho hauria d'evitar, ha guanyat tot els diners del món i no hauria de caure en això", va espetar.

Rosa Villacastín a "El Circ"

ETIQUETES:

Deixa un comentari