CONTUNDENT

Manel Vidal, carrega contra el director de TV3 després de ser acomiadat: "Ha cedit a les pressions"

L'humorista ho ha dit en un fil a Twitter on ha criticat als partits polítics i a la direcció de la cadena: "Sígfrid Gras menteix"

Manel Vidal al "Zona Franca"

L'humorista i ja excol·laborador del Zona Franca de TV3, Manel Vidal ha trencat el seu silenci després de ser acomiadat de la cadena per un gag en què va relacionar al PSC amb una esvàstica nazi.

Vidal ha respost a través d'un fil de missatges a Twitter on ha tirat d'ironia per explicar com va anar tot plegat i ha carregat amb duresa contra els partits polítics i el director de TV3 per haver-lo fet fora del late night de Joel Díaz. "Jo sabia perfectament on em posava i sabia que això podia passar en qualsevol moment", ha començat dient.

"A mesura que s'apropa el dia de l'estrena del programa em comencen a demanar que no parlem tant de política. Que a la casa els preocupa la secció, que ara el PSC ha entrat a la CCMA, que per què no parlem d'altres temes", ha revelat l'ex de Zona Franca, que ha afegit: "Quan diuen "no parlem tant de política" volen dir "no parlem tant de política catalana" o directament "no parlem tant de la independència de Catalunya."

Sobre el gag en qüestió, l'humorista ha explicat el següent: "Vaig intentar explicar com estan les coses: el PSC té Esquerra agafadíssima pels collons i Esquerra s'està deixant humiliar per pur complex d'inferioritat i síndrome d'Estocolm. Una altra vegada. El que deia a la secció: que el PSC en l'eix social és un partit de dretes (i no passa res, a mi personalment me la pela). I ho contraposava a l'eix nacional, on el PSC és un partit d'extrema dreta. No cal ni argumentar-ho, això."

"Jo no li vaig dir nazi a ningú"

Tot i això, assegura que "EVIDENTMENT jo no li vaig dir nazi a ningú. Vaig fer servir un meme que deu tenir deu putos anys, i que serveix per dir que algú és molt d'esquerres fins que tal. S'ha de ser molt boomer o molt imbècil per creure de debò que jo vaig dir que el PSC és un partit nazi. Però és que això ja ho sap tothom, simplement tenim gent capitalitzant una falsa ofensa, el PSC fingint indignació i Esquerra i TV3 cedint, perquè és l'únic que saben fer".

També ha tingut paraules molt dures pel director de TV3, Sígfrid Gras. "El que sí que és lamentable és que el director de TV3 surti a mentir l'endemà de l'acomiadament. El gràfic era al guió i el programa és en fals directe, què estàs dient, Sigfrid Gras (nom clarament inventat). TV3 ha cedit a absolutament totes les pressions i ha empetitit un programa que se suposava que era una aposta seva súper fresca i súper digital i súper how do you do fellow kids".

"Jo tinc l'enorme privilegi de no necessitar TV3. No em pot suar més la polla no treballar-hi mai més, la veritat. La meva gran sort (i la seva gran desgràcia) és que no som a l'any 1996. Ja està, perdoneu la turra, gràcies a tothom pel suport i visca la terra", ha acabat sentenciant.

ETIQUETES:

Deixa un comentari