La nova direcció de Mediaset podria acomiadar a Jorge Javier Vázquez pel seu "posicionament polític"

Jorge Javier Vázquez al "Deluxe" (Tele 5)

Borja Prado agafa les regnes de Telecinco i situa al presentador de Badalona al seu punt de mira

L'era de Paolo Vasile a Mediaset ja és història. El directiu italià va posar punt i final al seu mandat com a Conseller Delegat del grup aquest 31 de desembre després de 23 anys en el càrrec. A partir d'aquest 2 de gener, Borja Prado, ha agafat les regnes de Telecinco i Cuatro i atenció, perquè segons ha publicat Cotizalia, l'empresari ja prepara canvis imminents.

Segons el citat mitjà, Prado tindria via lliure per invertir 100 milions per intentar aixecar la graella i aturar la caiguda preocupant de l'audiència.

Per a això, s'ha escollit a Alessandro Salem com a responsable del contingut de les cadenes del grup. Salem s'encarregarà directament a la renovació dels rostres de la cadena privada i Jorge Javier Vázquez seria un dels que es trobaria en el punt de mira.

El passat mes de setembre del 2022, Vasile va renovar el contracte de llarga duració amb el de Badalona, però ho va fer sense consultar-ho amb Borja Prado, president de Mediaset España des de l'abril passat. Segons sembla, aquest contracte sumava un import inferior als dos milions d'euros i, per això, l'italià va poder aprovar aquesta renovació sense l'aval del Consell d'Administració.

A això, caldria sumar-li que el posicionament polític del català enmig dels programes tampoc seria del gust dels nous directius. Per això, la direcció del grup ja estarien estudiant "quant els costaria desprendre's de Jorge Javier".

ETIQUETES:

Deixa un comentari