DENÚNCIA

Josep Maria Mainat torna a amenaçar a TV3 per "Eufòria": "Posarem una demanda per plagi"

El productor català assegura que el concurs musical de la cadena pública és una còpia d'"Operación triunfo"

Josep Maria Mainat

A finals del mes de juliol, el conegut productor català Josep Maria Mainat, va fer públic un comunicat en què obria la porta a denunciar a Eufòria per plagi. Una amenaça que va subscriure el seu exsoci Toni Cruz, que va acusar al programa de TV3 de ser una còpia d'Operación triunfo i que la productora Veranda TV (Merlí, Persona infiltrada) hauria adaptat.

Sigui com sigui, el talent musical de més èxit de TV3 que tornarà al març del 2023 amb la seva segona edició. Aquest dissabte, Mainat ha concedit una entrevista al diari Ara on ha explicat que lluny d'arribar a un acord, ja ho tenen tot preparat per demandar a la cadena i la productora del programa.

"Esperàvem que TV3 ens diria alguna cosa, però res: que si ells no en tenen la culpa, que si és cosa de la productora i que s'ho han mirat però que no s'hi assembla gens. Doncs no sé qui s'ho deu haver mirat, perquè tothom que et vol explicar 'Eufòria' et diu: "És com OT però en català". A les mateixes rodes de premsa del programa, gent del jurat… Home, no em toquis els collons", explica el productor.

Josep Maria Mainat a TV3

"Posarem una demanda"

Mainat que actualment col·labora a La tarda de Catalunya Ràdio, ha tornat a amenaçar a la televisió pública amb una demanada. "Nosaltres posarem una demanda: ho tenim tot preparat. No volem que la productora que es creu haver-se inventat 'Eufòria' a sobre ho vengui a tot arreu com si fos un nou format. Fins a 75 països estan fent OT, amb diferents noms. I tots han reconegut que és OT i, per tant, hem cobrat els royalties. I a Catalunya no? Va, home…", ha criticat.

El productor també ha parlat de l'afer amb la seva exdona, Angela Dobrowolski, a la que va acusar de voler-lo assassinar: "Han convertit un procés seriós, com és un possible intent d'assassinat i una condemna que pot ser llarga, en una patotxada del Sálvame".

ETIQUETES:

Deixa un comentari