CLAR I CATALÀ

Joel Joan revoluciona el "Zona Franca" i critica al cine català: "Fotem rotllos increïbles a la penya"

L'actor de "Plats Bruts" va parlar sense pèls a la llengua sobre el cinema català, l'independentisme i el seu vídeo més viral

Joel Joan al "Zona Franca"

L'actor Joel Joan va ser el convidat del Zona Franca de TV3 d'aquest dilluns i com era d'esperar, va revolucionar el programa. Als seus 52 anys, encara és recordat per molts pels seus papers a les sèries Poblenou i Plats Bruts. "Encara tothom em m'atura per 'Plats Bruts'", va reconèixer.

"Tu com autor i creador de 'Plats Bruts' cobres 1,5 euros per reemissió i 1 euro com a actor. Això és una 'puta merda'", li va etzibar Joel Díaz. "Els diners no fan la felicitat. Si tens molts diners però t'agafa una 'depre', la tens igual. Mira el Justin Bieber pobret. O el Michael Jackson que ho va tenir tot i no va ser feliç…", va respondre l'actor.

Joel Díaz també va preguntar a l'actor per l'Acadèmia de Cinema Català que Joel Joan va fundar l'any 2008. "Per què serveix això dels Premis Gaudí?", va dir el de TV3. "Ets un fill de la 'gran puta'. Això és de ser mala persona. No et penso respondre a aquesta pregunta", va esclatar l'actor.

"És que no serveix de res. A mi em van enviar a fer un reportatge dels Premis Gaudí i tots eren en castellà", va afegir el presentador. Una afirmació que Joan va aprofitar per carregar contra el cinema català.

"Fotem rotllos increïbles a la penya. Seran d'autor i guanyaran premis als festivals però i entretenir al públic? No sé eh dic jo… Que s'oblidi de la seva vida, que un personatge el captivi. Oh! Això a més a més, podria ser en una trama en la que també hi hagués una mica de comèdia? Sempre ens hem de posar tan reconcentrats?", es va preguntar.

Joan i Díaz al "Zona Franca"

"Tothom és independentista"

L'actor també va fer un discurs en defensa de la independència que va deixar sense paraules al de TV3. "Aquí tothom és independntentista", va espetar. "Què dius ara!", va respondre Díaz. "No hi ha cap nació que vulgui deixar de ser-ho. No veuràs a cap espanyol, ni francès o italià que vulgui deixar de ser-ho. És més, tenen un exèrcit que fornegen amb armes per guardar la seva indepdència, no fos cas que els passi com a Ucraïna que els vingui un de més gran i se'ls vulgui menjar".

"Aquí ho som tots d'independentistes, es tracta de quina terra ets sents i d'on vols ser. Si la teva terra és Espanya defensaràs la independència d'Espanya. Jo vull sentir-me responsable de les decisions del meu govern. Vull fer-me gran i sí em sento català! No vibro amb La Roja, sempre vaig en contra de la selecció espanyola. No soc un bon espanyol", va afegir

Joel Joan al "Zona Franca"

"Al vídeo, molta gent es va pensar que anava 'encocat', però jo soc així"

Abans d'acabar l'entrevista, Díaz també va preguntar a l'actor pel polèmic vídeo que es va convertir en viral en el que suposadament apareixia begut en una llanxa a alta mar. "Ets un presentador de merda. Aquest tema no…", va espetar l'actor al de TV3. "Al vídeo, molta gent es va pensar que anava 'encocat', però jo soc així", va assegurar Joan.

Vídeo entrevista completa

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. jordi

    tota la raó, com vols que la gent vagi a veure cinema català si aquest est soso, aburrit etc.

Deixa un comentari