RECONEGUT XEF

El cuiner Nandu Jubany revela que va patir una depressió i explica el dinar de la cimera amb Macron

El cuiner va ser l'encarregat d'elaborar el càtering de la cimera que es va celebrar a Barcelona amb Pedro Sánchez i Emmanuel Macron

Nandu Jubany a "Col·lapse"

El cuiner Nandu Jubany va ser un dels convidats del Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte a TV3 que va ser líder d'audiència amb un bon 14,4%. El xef de 52 anys de Monistrol de Calders (Moianès), va ser l'encarregat d'elaborar el càtering de la cimera hispanofrancesa que es va celebrar a Barcelona i que va reunir a Pedro Sánchez i Emmanuel Macron.

El menú va ser un còctel amb canelons, coca de poma caremelitzada, pilota trufada, nyoquis amb tòfona, entre d'altres. En total van ser 8 platets i dos postres. "Els hi vaig cobrar el doble", va dir en clau d'humor. La sorpresa va arribar quan es va acabar el dinar i les auroritats van demanar que sortís el Nandu Jubany.

"Jo estava de vacances i va sortir el Carles Polo, el meu cap de cuina. Es van pensar que el Carles era jo i ell és molt tímid. Quan el Pedro Sánchez i el Macron li van demanar una foto, ell va dir que no", va revelar el cuiner. Un gest que va deixar molt sorpresos als mandataris: "Van posar una cara de què vol dir que em dius que no a mi?"

"Em deien que no ho havia d'haver fet"

"Ens van dir que van menjar molt bé", va afegir. Tot i això, va reconèixer que va rebre moltes crítiques per acceptar la proposta dels governs espanyol i francès. "Em deien que no ho havia d'haver fet. Però jo em dedico a fer això. Però collons, estava de vacances i no facturava. Què faig?", va explicar.

Jubany també va parlar dels seus inicis a la cuina. "Abans quan no servies per estudiar te n'anaves a treballar. Jo soc justet culturalment parlant però he treballat molt i em guanyo bé la vida". El reconegut cuiner fa 27 anys que treballa al costat de la seva dona, Anna Orte, al restaurant Can Jubany de Calldetenes, a qui el programa va anar a veure per sorpresa del seu convidat.

L'Anna i el Nandu a "Col·lapse"

"Vaig patir una depressió"

Jubany també va parlar de com la cuina l'ha ajudat a superar molts obstacles vitals. "El meu pare es va morir quan jo tenia 22 anys i allò va ser molt dur. Em superava. Enlloc d'anar al psicòleg, ho vaig superar gràcies a un àngel de la guardia que he tingut al meu costat i que crec que és el meu pare", va explicar emocionat.

Tot i l'optimisme que sempre desprèn, Jubany va revelar que va patir una depressió. "Pensava que no em podria passar a mi", va reconèixer. "No tenia il·lusió per fer res. Només ho sabien la meva dona i els de casa", va explicar. "Ho vaig superar abaixant el ritme", va afegir. "Ara m'he marcat com a objectiu treballar com a màxim 12 anys".

Vídeo entrevista sencera

ETIQUETES:

Deixa un comentari