RETORN

Cristina Puig fitxa pel programa de Jordi Basté a RAC1: "Ara que no surto, sembla que no existeixi"

L'expresentadora del "FAQS", Cristina Puig, s'ha incorporat a la tertúlia d'"El Món a RAC1", després d'uns mesos apartada dels mitjans

Cristina Puig en una entrevista recent al "Versió RAC1"

La periodista i expresentadora del FAQS de TV3, Crisitna Puig, s'ha incorporat a la tertúlia d'El Món a RAC1 de Jordi Basté, després d'uns mesos apartada dels mitjans. Puig va ser acomiadada de TV3 al juliol del 2022, quan la cadena va decidir no renovar el Preguntes Freqüents de la nit dels dissabtes. Al seu lloc, la cadena va estrenar el Col·lapse de Ricard Ustrell a partir del mes de setembre.

La cancel·lació del FAQS i l'entrevista a Laura Borràs que va acabar amb una batussa als camerinos del programa, van deixar un final agredolç per a Cristina Puig, que va haver de fer front a les crítiques dels anomenats 'haters' de les xarxes socials. Només arrencar la conversa, Basté ha volgut saber com estava la presentadora. "He estat hivernant. He fet una mica net i m'he ordenat el cap", ha reconegut Puig.

"Els que ens dediquem a aquesta feina tan intensa, on ens hi deixem la vida, on vivim les 24h del dia pendents del que està passant, que s'està publicant… Quan fas l'exercici de mirar-t'ho des de fora, canvia molt la percepció de les coses. Hi ha una descompressió molt important. El món gira i ho pot fer sense la intensitat amb la que ho vivim els que ens dediquem a això", ha afegit l'ex de TV3.

"Com que no surto en pantalla, sembla que ja no existeixi"

"Ho vaig passar molt malament. La gratuïtat amb la que es linxa a les xarxes… S'intenta anular a les persones des de llocs de poder i des de l'anonimat de les xarxes socials amb campanyes pagades per mancar de reputació a una persona amb notícies inventades", ha criticat la presentadora, que també ha revelat el canvi que ha viscut en desaparèixer de la televisió: "Ara que ja no surto en pantalla, el que jo digui ja no els neguiteja i et deixen de molestar. Ja no existeixes i van a per algú altre".

"No podem deixar que això segueixi passant", ha demanat. "No són quatre eixerebrats, són campanyes organitzades pagades amb diners", ha assegurat la presentadora.

Cristina Puig al "FAQS"

"Em vaig sentir molt sola"

Aquest dilluns 23 de gener, la periodista va explicar en un acte al Parlament sobre el ciberassetjament com li van sorprende les reaccions que va rebre: "En privat tothom em donava el condol, en públic només silenci. Em vaig sentir molt sola".

ETIQUETES:

Deixa un comentari