Marc Ribas avisa que el proper "Joc de cartes" a Barcelona "serà brutal!"

Marc Ribas prepara un nou concurs a TV3

El xef més popular de TV3 va ser entrevistat al "Planta baixa" pocs dies abans de recollir el Premi Ondas al Millor Programa de Televisió

El cuiner més popular de TV3, Marc Ribas aconsegueix xifres d'audiència d'una altra època. Cada migdia, els espectadors segueixen amb delit les seves receptes al Cuines que supera el 25% de quota i la sisena temporada del Joc de cartes està assolint les millors xifres de la seva història amb un màxim del 29,7%.

Aquest dimecres, el xef va ser entrevistat al Planta baixa d'Agnès Marquès, pocs dies abans de recollir el Premi Ondas al Millor Programa de Televisió. Per a Ribas, el reconeixement no l'ha agafat per sorpresa perquè creu que aquesta és la millor temporada que han fet del programa.

"Hem tingut dos anys de pandèmia on la restauració ha quedat molt tocada i no hi havia alegria al sector i no ho gaudeixes tant", va explicar Ribas.

Moments tensos al programa

El cuiner va repassar alguns dels moments més tensos que ha viscut als capítols ja emesos d'aquesta temporada. Un d'ells va ser la carn en mal estat que es van trobar a Tortosa. "La pregunta és com pot ser que el cuiner no notés l'olor de podrit?", va dir Ribas. "Quan ho vaig provar vaig pensar: M'acabo de menjar un zombie!", va afegir amb ironia.

Marc Ribas a "Planta baixa"

Un dels altres episodis sonats va ser el cas del Sergi Cobaleda, el cuiner estafador que gairebé provoca un maldecap a un dels concursants que era intolerant a la proteïna de la vaca. "Ell no era cuiner. Ens va mentir i amb un cuiner experat això no hagués passat", va explicrar.

El capítol més "brutal!"

La temporada del programa segueix en marxa i el Marc va avisar als espectadors que el capítol d'aquesta setmana a Barcelona serà "brutal". "He rigut molt. I vam menjar molt bé!". "Vam anar a un restaurant que vaig sortir d'allà saben que el què havia menjat era especial. És una altra dimensió", va explicar abans d'avançar que caldrà parar atenció a la part final de la confrontació: s descomunal".

El restaurants del proper programa: Les millors postres de Barcelona

Aquest dimecres 14 de desembre, Joc de cartes tornarà a Barcelona per buscar les millors postres de la ciutat. El primer restaurant que vol sorprendre amb el dolç serà el Bar Omar, el projecte personal de l'Omar Díaz, que aposta per les tapes i unes postres tradicionals en un ambient desenfadat. El segon serà l'Ugot Bruncherie, on la pastissera israeliana Adí Nachshon desplega el seu do amb el dolç en un local de brunch amb tocs de l'Orient mitjà.

La tercera parada serà a Cal Trapella, des d'on l'Àlex Merino dona nom al restaurant amb un estil desenfadat, sense convencionalismes ni protocols. I el quart serà el Comida Codac, un restaurant tan singular i creatiu en el concepte com ho és el seu propietari, el Miquel Coulibaly.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. sailor

    Tot tu ets BRUTAL fill meu, començant per la doble pernilada davantera i trassera, el cadenat i el, pentinat. I perquè et poses tan patètic amb l'anunci dels vins on sembles tan llastimosament derrotat?. Sono hipocresia senyor Brutal.

Deixa un comentari